Life

Elena Unc, transformare radicală după participarea la Vocea României. Fosta concurentă a slăbit 24 de kilograme

Elena Unc s-a transformat radical după ce a participat la Vocea României. Fosta concurentă a reușit să slăbească 24 de kilograme.
04.11.2022 | 09:39
Elena Unc transformare radicala dupa participarea la Vocea Romaniei Fosta concurenta a slabit 24 de kilograme
Elena Unc s-a transformat radical după Vocea României. Sursa foto: Pro TV, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Unc, fostă concurentă la Vocea României, a trecut printr-o transformare radicală după ce a reușit să slăbească 24 de kilograme.

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme după participarea la Vocea României

Cântăreața a participat la audițiile pe nevăzute de la Vocea României în urmă cu câteva luni, însă nu a reușit să întoarcă niciunul dintre scaunele antrenorilor.

ADVERTISEMENT

Solista s-a confruntat cu probleme emoționale, iar muzica reprezintă terapie pentru ea.

După participarea la show-ul de talente de la Pro TV, Elena Unc s-a ambiționat și a reușit să dea jos 24 de kilograme. Fosta concurentă a discutat cu un nutriționist și a ajuns la o greutate de care este mulțumită.

Artista este mândră de felul în care arată acum, dar continuă să slăbească până la ziua ei, pe 10 decembrie.

ADVERTISEMENT

Medicul nutriționist la care a apelat i-a creat un program care a ajutat-o să slăbească, inițial, 20 de kilograme. A mai slăbit apoi încă 4 kilograme.

“Călătoria mea continuă în acest sens până la ziua mea, care este pe 10 decembrie, obiectivul fiind să dăm jos 58 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Programul său de remodelare corporală te scoate din zona de confort și te așază în munca la nivel conștient cu tine. E revelator, e magic.

După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kilogramele, am decis să nu mai lupt, ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea.”, a declarat Elena Unc pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Unc, despre experiența de la Vocea României.

Cântăreața a vorbit și despre experiența de la Vocea României. Chiar dacă nu a reușit să meargă mai departe în competiție, va rămâne mereu cu acel moment. La momentul respectiv a interpretat melodia “Of, inimioară” în fața antrenorilor.

“Vă mărturisesc că e o trăire care îmi va rămâne veșnic în inimă, e unică. Echipa de producție mi-a realizat momentul minunat.

Mi-au înțeles povestea, ne-au lăsat și pe mine, și pe Ștefan să ne exprimăm liber, fiind foarte respectuoși și empatici cu povestea noastră.”, a adăugat ea.

Fosta concurentă de la Vocea României are în plan multe proiecte muzicale și este susținută de logodnicul ei, Ștefan Banu. Cei doi conduc împreună o clasă de canto, cu care are proiecte.

De asemenea, Elena Unc va avea și propriile sale proiecte muzicale. Va susține și un concert de colinde la Arad, la începutul lui decembrie.

Elena Unc are o poveste dramatică de viață. Fostul ei soț era gelos și lipsit de empatie, lucruri care au afectat-o pe artistă. Aceasta a ajuns în pragul depresiei din cauza problemelor din fosta căsnicie, dar acum este mult mai bine.

ADVERTISEMENT