Life

Ce s-a ales de Maia Mălăncuș, prima câștigătoare de la Vocea României Junior. S-a mutat la București

Ce face acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior 2017. Adolescenta stă în Capitală de aproximativ două luni.
28.10.2022 | 09:21
Ce sa ales de Maia Malancus prima castigatoare de la Vocea Romaniei Junior Sa mutat la Bucuresti
Ce face acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior 2017. Stă în Capitală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de prima câștigătoare de la Vocea României Junior, care a fost antrenată în cadrul emisiunii de talent de Marius Moga. Tânăra artistă s-a mutat la București de o perioadă și studiază la un liceu cu profil real.

Ce face acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea de la Vocea României Junior 2017. Stă în Capitală

Maia Mălăncuș este adolescenta care a pus mâna pe marele premiu de la Vocea României Junior în 2017. Tânăra a plecat acasă cu suma de 50.000 de euro, fiind prima câștigătoare a show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Au trecut 5 ani de când i-a impresionat pe cei trei jurați: Andra, Inna și Marius Moga, dar și publicul din fața micilor ecrane. Tânăra are acum 15 ani, s-a mutat singură la București și învață la liceul Gheorghe Lazăr.

Cântăreața nu a renunțat la visul de a deveni cântăreață, după ce a lansat o piesă alături de Adda când avea 10 ani. Ulterior, a colaborat cu Andra Gogan și Cleopatra Stratan și în urmă cu câteva zile a scos o melodie solo, în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă este foarte activă și pe rețelele de socializare, unde publică imagini foarte des. Maia Mălăncuș este o persoană care adoră să călătorească în străinătate, unde descoperă locuri noi și interesante.

Maia Mălăncuș, mutare în Capitală

Maia Mălăncuș locuiește singură în Capitală, cu chirie, deși are numai 15 ani. Câștigătoarea de la Vocea României Junior a luat această decizie pentru a se concentra pe cariera muzicală, dar și pentru că părinții nu pot sta cu ea.

ADVERTISEMENT

Tânăra originară din Iași mai are trei frați mai mici, motiv pentru care familia este nevoită să stea în orașul natal, unde are și afaceri. Cei dragi sunt mândri de fosta concurentă de la Pro TV și obișnuiesc să o viziteze cât de des pot.

„Maia s-a mutat în București anul acesta cam din septembrie. Este acum în clasa a IX, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, specializarea mate – info. Este un liceu foarte bun, suntem mândri de ea!

ADVERTISEMENT

Știu că este înclinată pe domeniul artistic, da, dar este o elevă foarte bună la școală, așa că a ales acest profil real. Îi plac provocările! Maia acum locuiește în București, într-un apartament închiriat singură.

Mă mai duc eu la ea să stau câteva zile, mai merge soția să stea la Maia câteva zile și tot așa. Toată această schimbare a venit după ce casa de discuri și managerul ei ne-au tot zis, de mai multe ori, să se mute în București”, a declarat tatăl Maiei Mălăncuș pentru click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: