News

Un elev de 14 ani din Craiova s-a aruncat de la etaj fiindcă a luat 4 la biologie. Copilul spunea că nu mai face față la ore. Video

Un copil din Craiova s-a aruncat de la etajul școlii după ce a luat 4 la biologie. Acesta a ajuns la spital cu răni la cap. Din fericire, starea lui de sănătate e una bună.
19.03.2022 | 15:13
Un elev de 14 ani din Craiova sa aruncat de la etaj fiindca a luat 4 la biologie Copilul spunea ca nu mai face fata la ore Video
Un elev de 14 ani din Craiova s-a aruncat de la etaj fiindcă a luat 4 la biologie. Foto: Colaj Fanatik / Gazeta de sud / Facebook
ADVERTISEMENT

Incident șocant la o școală din Craiova. Un copil în vârstă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 1 la clasei în care învăța.

Un copil de 14 ani s-a aruncat de la etaj, la școală

Totul a pornit de la faptul că profesoara de biologie i-a pus copilului nota 4 în catalog. Acesta a decis să recurgă la acest gest șocant după ce toți ceilalți copii au părăsit sala de clasă.

ADVERTISEMENT

El s-a urcat pe pervazul de la geamul clasei și a sărit de la etaj. Înainte, el i-a transmis și profesoarei sale un mesaj, în care i-a mulțumit pentru că „i-a dat o lecție de viață”.

Copilul deja mergea la psiholog, el fiind foarte afectat de presiunea de la școală, dar și de faptul că urmează să dea examenul de Evaluare Națională.

ADVERTISEMENT

Sursa video: Media 10

Inclusiv colegii săi au văzut acest comportament și au alertat ceilalți profesori, care le-au transmis și părinților băiatului de 14 ani.

Acesta se ducea la terapie pentru că simțea că nu mai face față la școală.

“Avea mari probleme. Spunea că vrea să moară pentru că nu mai suporta presiunea de la şcoală, că el nu poate să înveţe atât, îi era teamă de examenul de capacitate care se apropie…

ADVERTISEMENT

Colegii au sesizat şi i-au atenţionat pe profesori. Părinţii au fost şi ei avertizaţi şi l-au dus la psiholog. Făcea terapie, tratament. Nu ne vine să credem ce s-a întâmplat”, au spus profesorii de la școala respectivă, conform Adevărul.

Din fericire, starea copilului e una bună. El a scăpat de problemele mai grave, dar urmează o recuperare îndelungată. Atât el, cât și colegii lui vor beneficia de consiliere psihologică.

ADVERTISEMENT

„Copilul e perfect conștient, spitalizat, nu are răni deosebit de grave care să îi pună în pericol viața. Copilul va avea parte de consiliere psihologică”, a declarat Ion Daniel, inspector școlar general.

ADVERTISEMENT
Tags: