Sport

Elias Charalambous, categoric după FCSB – Hermannstadt 3-0: „Nu avem timp să sărbătorim”. Cum a comentat schimbările

Elias Charalambous rămâne cu picioarele pe pământ după FCSB - Hermannstadt 3-0. Antrenorul cipriot a comentat schimbările din meciul contra sibienilor.
16.12.2023 | 22:55
Elias Charalambous categoric dupa FCSB  Hermannstadt 30 Nu avem timp sa sarbatorim Cum a comentat schimbarile
Ce a remarcat Elias Charalambous după FCSB - Hermannstadt 3-0. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a pus capăt seriei de 3 meciuri consecutive fără victorie. Liderul din SuperLiga a câștigat spectaculos, scor 3-0 cu Hermannstadt, în etapa 20, iar formația „roș-albastră” și-a asigurat primul loc în clasament la final de an. Elias Charalambous a remarcat atitudinea din meciul cu Hermannstadt a jucătorilor.

Elias Charalambous, în alertă după FCSB – Hermannstadt 3-0: „Nu avem timp să sărbătorim”

FCSB nu are timp de odihnă. După victoria de pe Arena Națională cu Hermannstadt, formația pregătită de Charalambous și Pintilii merge în Copou pentru disputa cu Poli Iași, marți, 19 decembrie, ora 20:30. Este ultimul meci al anului pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu avem timp să sărbătorim această victorie din nefericire. Trebuie să ne recuperăm pentru a fi pregătiți pentru ultimul meci. Olaru este foarte important pentru noi, pentru echipă.

Darius Olaru este golgheterul ligii acum, dar astăzi toată lumea a jucat foarte bine. Diferența a fost făcută de atitudine. Cu această disciplină, spirit de echipă… dar cel mai important e să păstrăm aceste atuuri”, a declarat Elias Charalambous, la flash-interviu.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a comentat schimbările din FCSB – Hermannstadt 3-0: „Cei care au intrat au arătat disciplină”

FCSB a efectuat prima schimbare a meciului abia în minutul 75. O diferență majoră față de celelalte partide în care vicecampioana obișnuia să mute încă de la pauză. Antrenorul cipriot a sugerat că strategia folosită a fost una firească, ținând cont de scorul de pe tabelă.

„(n.r. despre schimbări) Când echipa joacă bine… E normal că am continuat cu jucătorii cu care am început. Cei care au intrat în repriza a doua au arătat disciplină. 

ADVERTISEMENT

Nu există meciuri ușoare în acest campionat, asta face competiția mai interesată, toate meciurile sunt grele, dacă nu dai sută la sută poți avea surprize. Le mulțumesc fanilor pentru felul în care ne-au încurajat”, a mai spus Elias Charalambous.

FCSB are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din SuperLiga după 20 de meciuri. Formația finanțată de Gigi Becali a înscris nu mai puțin de 35 de goluri și a primit doar 19. CFR Cluj a primit același număr de goluri (19), însă formația pregătită de Andrea Mandorlini are un meci în minus de disputat.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a marcat o „dublă” în duelul cu Hermannstadt și a devenit golgheterul SuperLigii, cu 10 reușite. Scorul final a fost stabilit de Florinel Coman. „Șeptarul” de la FCSB a ajuns la 8 goluri marcate în acest sezon pentru FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.80 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Poli Iași - FCSB