Sport

FCSB, strategie nouă la schimbări! Ce s-a întâmplat la partida cu Hermannstadt

FCSB a stabilit o premieră pentru acest sezon în partida de pe Național Arena cu Hermannstadt. Elias Charalambous a surprins cu schimbările.
16.12.2023 | 22:04
FCSB strategie noua la schimbari Ce sa intamplat la partida cu Hermannstadt
FCSB s-a distanțat la 8 puncte de CFR Cluj după 3-0 cu Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a trecut la pas de Hermannstadt după ce i-a lăsat și fără unul dintre cei mai buni jucători, Baba Alhassan. Liderul campionatului a mai tras atenția însă cu o statistică interesantă.

FCSB – Hermannstadt 3-0 a marcat o premieră în acest sezon pentru vicecampioana României

FCSB a „măturat” pe jos cu Hermannstadt, iar Elias Charalambous și staff-ul său a uitat de meciurile când vicecampioana efectua trei schimbări la pauza meciului.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă de pe teren propriu din acest an, bucureștenii nu au făcut nicio modificare până în minutul 75, lucru nemaivăzut în acest sezon la FCSB.

Octavian Popescu avea să fie înlocuit cu Eduard Radaslavescu, iar un minutul mai târziu Adrian Șut a fost schimbat de Damjan Djokovic. De cealaltă parte, echipa lui Marius Măldărășanu efectuase deja patru schimbări în primele 70 de minute, dintre care trei la pauză.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a reușit și el un gol și o pasă decisivă, fiind pe final aproape de „dublă”. Mijlocașul a fost scos de pe teren în minutul 88, când și a făcut apariția Cristian Ganea.

Acestea au fost singurele înlocuiri pe care le-a făcut Elias Charalambous, partida fiind una dintre cele mai bune reușite în acest sezon. În ultima etapă a acestui an, FCSB va juca în deplasare cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, omul meciului cu Hermannstadt. A ajuns la 10 goluri marcate

Darius Olaru, căpitanul FCSB, a reușit o „dublă” împotriva lui Hermanstadt. Mijlocașul este golgheterul campionatului cu 10 reușite. Mai are însă și are două pase decisive.

FCSB se detașează astfel la 8 puncte de CFR Cluj, principala contracandidată la titlu. Echipa lui Andrea Mandorlini are un meci mai puțin și va juca împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FCSB, cel mai bun atac și cea mai bună apărare

Echipa lui Elias Charalambous are cel mai bun atac din campionat, cu 35 de goluri marcate în 20 de meciuri. FCSB stă bine și în apărare, unde are doar 19 goluri primite, deci o medie de mai puțin de un gol primite meci.

FCSB a reușit să o depășească în clasamentul golurilor marcate pe Rapid (34), care nu a reușit să înscrie în ultimele trei partida. La capitolul goluri primite, bucureștenii se află la egalitate cu CFR Cluj, însă ardelenii mai au un meci dificil la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.90 este cota pentru „GG” la meciul Poli Iași - FCSB