Sport

FCSB – Hermannstadt 3-0, în etapa 20 din SuperLiga. FCSB se distanțează la 8 puncte de CFR

Vezi aici în format LIVE STREAM FCSB - FC Hermannstadt. Meciul se joacă sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 20-a din SuperLiga.
16.12.2023 | 21:49
FCSB  Hermannstadt 30 in etapa 20 din SuperLiga FCSB se distanteaza la 8 puncte de CFR
FCSB - Hermannstadt 2-0, în etapa 20 din SuperLiga. Dublă de senzație pentru Olaru!
ADVERTISEMENT
16-12-2023
17:12

LIVE. FCSB - Hermannstadt 3-0 (Olaru '22, '45, Coman '58)

Min. 90: FINAL de partidă. FCSB se distanțează la 8 puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj.

Min. 88: Penalty pentru FCSB, anulat de VAR. După reluările video arbitrul partidei a stabilit că nu era cazul să dicteze lovitură de la 11 metri.

Min. 75: Premieră la FCSB. Gigi Becali face primele schimbări ale meciului în minutul 75. Djokovic intră în locul lui Șut, în timp ce Radaslavescu îl înlocuiește pe Octavian Popescu.

Min. 58: GOOOOL! 3-0! Florinel Coman își trece și el numele pe lista marcatorilor, după o gafă în apărarea celor de la FC Hermannstadt.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+2: PAUZĂ pe Arena Națională.

Min. 45: GOOOOL! 2-0! Olaru reușește dubla cu un nou șut plasat, de la marginea careului, și devine golgheterul SuperLigii cu 10 reușite.

Min. 39:  O nouă ocazie ratată de FCSB, de data aceasta prin Olaru. Marcatorul singurului gol al bucureștenilor a trimis un nou șut năpraznic, scos cu greu de Căbuz, în corner.

Min 38: FCSB se mulțumește cu avantajul minim, astfel că partida e departe de a fi spectaculoasă.

Min. 22: GOOOL! 1-0! Olaru deschide scorul cu un șut din interiorul careului.

Min 13: Florinel Coman șutează puternic din afara careului, Căbuz respinge cu greu în corner.

Min. 3: Șutul lui Fonseca este respins de Târnovanu.

Min. 1: A început partida.

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Fl. Coman. Rezerve: Vlad, Haruț. Pandele, Ov. Popescu, Ganea, Pantea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Stoica, Oroian – Balaure, Murgia, Mino, Jipa – G. Iancu, Valente. Rezerve: Muțiu, Etiene, Bejan, Antoche, Petre, Bărbuț, Bucuroiu, Neguț, Biceanu. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul FCSB – FC Hermannstadt are loc sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 20-a din SuperLiga. FCSB este liderul, cu 38 de puncte, cinci peste CFR Cluj, care ocupă poziția secundă iar sibienii sunt pe locul 6, cu 28 de puncte. Nu se anunță însă deloc un meci ușor pentru bucureșteni pentru că oamenii lui Marius Măldărășanu sunt foarte bine organizați și au blocat multe echipe cu acest stil foarte defensiv, dar și abil pe contraatac.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Hermannstadt

Întâlnirea FCSB – FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională din București, în etapa a 20-a din SuperLiga și se așteaptă ca în tribune să fie undeva până la maxim zece mii de spectatori. Totuși fanii FCSB încă nu sunt mulțumiți de calitatea evoluțiilor echipei și momentan nu se înghesuie la meciuri.

ADVERTISEMENT

De altfel, liderul lor, Gheorghe Mustață, a cerut public jucătorilor mai multă implicare, mai multă determinare pe teren, cu mesaje clare mai ales pentru unii jucători, gen Florinel Coman, care sunt mai superficiali în faza defensivă. FCSB a început deja campania de achiziții cu mijlocașul ofensiv de la Poli Iași, brazilianul Luis Phellipe și, o mutare ciudată tocmai înainte de meciul direct, mijlocașul ghanez Baba Alhassan de la FC Hermannstadt. La Sibiu ar urma să meargă la schimb Dorin Rotariu și Eduard Radaslavescu,.

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Hermannstadt

Partida FCSB – FC Hermannstadt  se joacă sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 20-a din SuperLiga.  și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București sâmbătă, 16 decembrie, va fi o vreme rece, cu cerul permanent acoperit, dar perspectivele de a cădea precipitații sunt extrem de scăzute, undeva sub zece la sută, ceea ce înseamnă că aproape sigur că nici nu va ploua și nici nu va ninge. Maxima zilei, la ora prânzului, nu va depăși 4 grade iar la ora 20:00 sunt reale șanse să fie în cel mai fericit caz cu un grad peste zero. Andrei Chivulete e arbitrul partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – FC Hermannstadt

FCSB are ultimul meci pe teren propriu din 2023 în compania unui adversar foarte greu, cu un joc excelent organizat. De la bucureșteni lipsesc Chiricheș și Octavian Popescu, accidentați iar atacantul italian Compagno este suspendat. Gigi Becali a spus despre Compagno că va pleca doar dacă va exista o ofertă de un milion de euro. FCSB deja a făcut două transferuri, Luis Phelipe de la Iași și Baba Alhassan de la sibieni, adică exact de la echipele cu care joacă în ultimele două etape!

ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt are absențe la acest meci, în afara lui Dragoș Iancu, despre care se știe că va reveni abia în primăvara lui 2024. Este accidentat principalul om de golm Daniel Paraschiv iar al doilea absent, deși bun de joc, din decizia antrenorului, este chiar viitorul jucător al FCSB, Bava Alhassan.

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Hermannstadt

Pentru casele de pariuri liderul este lider și primește ceea ce i se cuvine. Adică o cotă de 1,65 la victorie față de suculent 5,80 pentru sibieni. Șansă dublă înseamnă 2,10 iar un gol pe care l-ar marca echipa lui Marius Mălădărășanu ajunge la cota de 1,80. Și varianta peste 1,5 goluri nu e rea, la cota de 1,40.

ADVERTISEMENT

Nu sunt foarte multe meciuri directe cu FCSB pe post de gazdă. Avem trei succese ale bucureștenilor, unul nebun, cu 4-3 în 2019 și un rezultat de egalitate, 2-2, în 2022, meci în care francezul Malcom Edjouma a salvat FCSB, egalând în minutul 92!

ADVERTISEMENT