Sport

Elias Charalambous, după gafa lui Târnovanu din Sepsi – FCSB: „Nu putem să-l omorâm”. Ce spune de lupta la titlu

Elias Charalambous îl apără pe Ștefan Târnovanu, care a greșit decisiv în Sepsi - FCSB 2-2. Ce spune cipriotul despre lupta la titlu
25.04.2024 | 00:41
Elias Charalambous dupa gafa lui Tarnovanu din Sepsi  FCSB Nu putem sal omoram Ce spune de lupta la titlu
Elias Charalambous, după gafa lui Târnovanu din Sepsi - FCSB: „Nu putem să-l omorâm”. Ce spune de lupta la titlu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous e de partea lui Ștefan Târnovanu, cel care a comis o greșeală gravă în Sepsi – FCSB 2-2. Portarul se responsabil pentru că roș-albaștrii nu pot celebra titlul după a șasea rundă din play-off.

Elias Charalambous, de partea lui Târnovanu: „Își arată personalitatea și caracterul”

FCSB n-a reușit să câștige la Sf. Gheorghe, deși a părut să controleze meciul cu Sepsi. La scorul de 1-2, gazdele au egalat cu largul concurs al goalkeeperului venit de la Iași.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestui rezultat, vicecampioana e în continuare pe locul 1, cu 46 de puncte, 11 mai multe decât Universitatea Craiova, care n-a jucat încă cu CFR Cluj.

„Suntem tot mai aproape de titlu în fiecare săptămână și încercăm să ne asigurăm titlul. Trebuie să ne refacem și să câștigăm meciul următor. (n.r. – Târnovanu a spus că este vinovat de înfrângere) Își arată personalitatea și caracterul.

ADVERTISEMENT

Dar nu putem să-l omorăm că a făcut o greșeală. În play-off sunt numai echipe puternice și trebuie să ne concentrăm”, a declarat Elias Charalambous, după Sepsi – FCSB 2-2.

„A fost ca la ruletă”

FCSB poate câștiga titlul dacă o învinge pe Farul Constanța. Meciul de pe Național Arena e programat sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„Am început meciul foarte bine și am ratat câteva ocazii, puteam să dăm două sau trei goluri, înainte să marcăm golul doi. Atunci îți vin multe lucruri în cap și din păcate am fost egalați. A fost ca la ruletă!

Este important că am câștigat un punct și o să vedem ce ne așteptă. Florinel Coman este un jucător important, a marcat un gol frumos și sperăm să nu fie ceva grav”, a mai declarat tehnicianul cipriot.

ADVERTISEMENT

Dacă Universitatea Craiova nu o învinge pe CFR Cluj, celor de la FCSB le este suficient și un singur punct în partida cu „marinarii” pentru a deveni campioni matematic.

ADVERTISEMENT
1,75 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - Farul