Sport

Ștefan Târnovanu, după gafa cu Sepsi: „Mi-am bătut joc de două puncte. Amânăm titlul din cauza mea”. Gigi Becali a anunțat decizia în privința portarului

Ștefan Târnovanu a făcut o nouă gafă și e în pericol să își piardă postul de titular la FCSB. Portarul a comis-o în partida cu Sepsi. Ce a declarat la flash-interviu.
25.04.2024 | 00:03
Stefan Tarnovanu dupa gafa cu Sepsi Miam batut joc de doua puncte Amanam titlul din cauza mea Gigi Becali a anuntat decizia in privinta portarului
Ștefan Târnovanu, trecut pe bancă de Gigi Becali? O nouă gafă colosală a portarului în Sepsi - FCSB. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-04-2024
21:20

Gigi Becali: "Nu-l trec pe bancă"

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului Sepsi – FCSB, scor 2-2, despre gafa lui Târnovanu de la golul egalizator al gazdelor. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că își păstrează încrederea în portarul de 23 de ani.

“Am văzut ce a spus Târnovanu. Nu pot să-l trec pe bancă, am discutat. Nu pot, mai e un meci ca să devii campion și nu pot să-l scot. Vlad nu a apărat de doi ani. Până la urmă el a mai scos mingi.

Acolo a ieșit aiurea, nu înțeleg pentru ce au emoții. Ei spun că n-au, dar eu îi simt că au emoții. Nu înțeleg pentru ce”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

24-04-2024
21:05

Ștefan Târnovanu, prima reacție după gafa din Sepsi - FCSB 2-2

Ștefan Târnovanu a gafat la al doilea gol marcat de Sepsi în duelul cu FCSB, scor 2-2, în etapa a 6-a din play-off-ul SuperLigii. Portarul roș-albaștrilor a ieșit neinspirat la o centrare a lui Marius Ștefănescu, iar Florin Ștefan a înscris cu poarta goală. 

La flash-interviul de la finalul meciului, Târnovanu și-a făcut „mea culpa”. „Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a spune că îmi cer scuze față de colegi. Au făcut un meci foarte bun, absolut perfect.

Am avut multe ocazii. Mi-am bătut joc de două puncte. Îmi cer scuze față de coechipieri, față de suporteri. Mai sunt câteva meciuri și mai avem un singur pas de făcut.

Am văzut că Ștefănescu se pregătește să pună minge în spatele nostru. Am strigat, am ieșit rău și este doar vina mea. Sunt două puncte pe care eu le-am pierdut. 

În primul rând, suntem la cel mai important club din țara asta. Tu, ca fotbalist, trebuie să ai puterea să treci peste ce se spune indiferent că este Gigi Becali sau oameni de fotbal.

Din păcate, în seara asta nu am reușit. Am luat un gol ușor. Până acum toată lumea îmi spunea că sunt cel mai bun. După un meci sau un gol primit nu cred că sunt cel mai slab. Va rămâne să o demonstrez pe teren. 

Un fake-news. Nu am spus că vreau să plec de la echipa asta. Am spus că sper să-mi fac bagajele pentru EURO. Nu sunt cel mai mare ca să fiu la EURO, nu oblig pe absolut nimeni să fiu acolo. E vorba doar dacă merit.

Presiunea a fost de la începutul campionatului, de la începutul play-off-ului. Încă n-am pierdut. Suntem foarte aproape și încercăm să terminăm cât mai rapid, acasă cu Farul”, a declarat Ștefan Târnovanu. 

Ștefan Târnovanu a comis o nouă gafă în poarta celor de la FCSB. După golurile încasate cu Rapid, portarul liderului din SuperLiga a greșit și în partida cu Sepsi, de la Sf. Gheorghe.

Ștefan Târnovanu, gafă în Sepsi – FCSB. Îl va costa postul de titular?

Sepsi a egalat-o la doi pe FCSB în minutul 70 al meciului de la Sf. Gheorghe, cu largul concurs al lui Ștefan Târnovanu. Portarul în vârstă de 23 de a ieșit eronat pe o centrare plouată și le-a permis covăsnenilor să facă 1-1. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

În loc să boxeze mingea, goalkeeperul a boxat capul lui Gabriel Debeljuh, iar mingea a ajuns la Florin Ștefan, care a înscris primul său gol după o pauză de patru ani. Diniunie 2020 nu mai punctase fundașul stânga. Probabil, dacă Ștefan n-ar fi înscris, „centralul” Moroiță ar fi dictat penalty, pentru că faultul lui Târnovanu la Debeljuh a fost evident.

Gigi Becali, supărat pe Târnovanu: „Tu încă n-ai ajuns vedetă”

Este pentru al doilea meci la rând când Târnovanu are o prestație slabă. El s-a făcut vinovat de cele două goluri în FCSB – Rapid 2-2. Ba, mai mult, portarul a intrat în gura lui Gigi Becali, care l-a amenținat cu banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

„Târnovanu a spus că pleacă? Cu ce, cu tramvaiul sau cu troleibuzul? Dacă n-a precizat, atunci să vedem, poate cu autobuzul. Și Vlad spunea… Dacă-i dă Krasniqi (n.r. – Krasniqi și Rrahmani) două goluri pe colțul scurt, de unde să aibă ofertă? Cine îl ia?

Poate-i dau eu ofertă pe bancă și intră Vlad. Să văd! Pleacă el, auzi! Nici n-a jucat 3 meciuri și gata pleacă? Unde l-ați văzut mare portar? Ești vedetă? Avea părul alb, nici măcar blond.

ADVERTISEMENT

I-am spus lui Mihai (n.r. – MM Stoica): ‘Cum, părul alb? Imediat îl trec pe bancă!’. Când pleci afară, fă ce vrei, vopsește-te, ce vrei tu. Dar când te intorci, nu mai ești vopsit. Dacă ești Coman, ok! Dacă ești Neymar, Messi, vedetă. Dar tu încă n-ai ajuns vedetă”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

„Imediat îl trec pe bancă”

„S-ar putea să mă supăr pe Târnovau odată. Nu ai voie să iei gol pe colțul scurt. Nu a mai luat unul așa? S-ar putea să stea Vlad. Uite cum o bagă în poartă. Imediat îl trec pe bancă.

ADVERTISEMENT

Dacă lui îi dă Krasniqi două goluri pe colțul scurt, unde să plece? Poate îi dau eu o ofertă pe bancă și intră Vlad. Unde l-ați văzut mare portar?”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

ADVERTISEMENT
1,75 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - Farul