Sport

Elias Charalambous, enervat la interviuri după Sepsi – FCSB 2-5: “Am obosit să vorbesc despre asta!”

FCSB a câştigat cu 5-2 meciul împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, într-o confruntare spectaculoasă. Elias Charalambous a fost enervat de întrebările referitoare la cine e adevăratul antrenor al echipei.
24.09.2023 | 23:27
Elias Charalambous enervat la interviuri dupa Sepsi  FCSB 25 Am obosit sa vorbesc despre asta
Elias Charalambous, bucuros după Sepsi - FCSB 2-5. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB şi Sepsi au făcut spectacol în meciul de la Sf. Gheorghe. Roş-albaştrii s-au impus cu 5-2 graţie golurilor marcate de Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu şi Damjan Djokovic.

Elias Charalambous: “Nu ne aşteptam să începem aşa!”

Elias Charalambous a fost foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor săi la finalul acestei confruntări, dar a fost enervat de întrebările referitoare la cine conduce cu adevărat echipa:

ADVERTISEMENT

“Mulţumim pentru felicitări. Îi felicit şi eu pe jucători pentru efort, pentru cele trei puncte şi pentru victoria la scor. Nu ne aşteptam să începem aşa. A fost foarte bine, cu două goluri în start de meci.

Am avut trei meciuri într-o săptămână, nu a fost uşor. Am păstrat cele trei puncte şi azi sărbătorim, dar de mâine, capul jos şi la muncă. Mereu spun că sunt bucuros că marchează mulţi jucători. 

ADVERTISEMENT

“Este mai bine să jucăm la trei zile decât să ne antrenăm”

Olaru a fost mereu în situaţii de a marca şi mă bucur că a început să înscrie. Sper să o ţină tot aşa. Trebuie să mă gândesc care au fost cel mai frumos, nu pot să mă hotărăsc la unul anume. 

Este mai bine să jucăm la trei zile decât să ne antrenăm. Ar fi fost perfect 9 puncte, dar 7 este bine pentru ultimele trei etape. Dar trebuie să continuăm să muncim. Mi-ar plăcea să câştig fiecare meci şi să iau trei puncte.

ADVERTISEMENT

Este frumos când dai goluri multe, dar cel mai important este să luăm punctele. Lixandru munceşte foarte mult din prima zi în care a ajuns aici. Când cineva munceşte zi de zi, va fi răsplătit. Sunt bucuros că a revenit Panţîru.

“Cu Mihai Pintilii am o reacţie perfectă, am obosit să vorbesc despre asta”

Vreau să mulţumim fanilor noştri, suntem bucuroşi că pleacă fericiţi de la stadion. Cu Mihai Pintilii am o reacţie perfectă, am obosit să vorbesc despre asta. Nu ştiu de ce există oameni care vorbesc despre asta.

ADVERTISEMENT

Haideţi la antrenament să vedeţi cine este antrenorul. Suntem împreună, eu, Pintilii, staff-ul. Din prima zi nu am înţeles asta cu zvonurile, discuţiile. Dacă nu există alte probleme mai importante, discutăm şi despre asta”, a spus Charalambous.


  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT