Sport

Elias Charalambous, interviu în presa din Cipru despre venirea la FCSB: „Sunt recunoscut oriunde merg, e multă presiune să reușesc”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a vorbit în presa din țara natală despre experiența de la FCSB. Cipriotul, surprins de primirea de care a avut parte la București.
07.04.2023 | 18:06
Elias Charalambous interviu in presa din Cipru despre venirea la FCSB Sunt recunoscut oriunde merg e multa presiune sa reusesc
Elias Charalambous a mai antrenat 3 echipe ca principal înainte de FCSB: AEK Larnaca, Ethnikos și Doxa Katokopias. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a vorbit înainte de derby-ul dintre CFR Cluj – FCSB în presa din Cipru, extrem de interesată de venirea sa la vicecampioana României.

Elias Charalambous a venit pregătit la FCSB: „Cunosc cum stau lucrurile în România”

„Ilie Haralamb”, cum este alintat de Gigi Becali, a oferit primul interviu în presa din Cipru după venirea la FCSB: „Am avut noroc că am jucat în România acum câțiva ani și cunosc cum stau lucrurile. Oamenii m-au primit foarte bune, sunt fericit. Am început să lucrez de săptămâna trecută și vom lupta pentru campionat până la final. Cum am ajuns aici? Am discutat cu agentul meu acum ceva timp”, a explicat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a dezvăluit cum au demarat negocierile cu FCSB: „Am avut o primă conversație acum o lună, au întrebat despre mine, iar în cele din urmă am ajuns la o înțelegere. Echipa este bine organizată, este un club uriaș al țării, cu o istorie bogată”.

Atenția de care se bucură în România l-a surprins pe tânărul antrenor: „În București sunt recunoscut acum oriunde merg, e multă presiune să reușesc. Am început bine, însă toate meciurile sunt dificile în play-off, toate sunt niște derby-uri. Este o onoare să fiu aici”.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, asaltat cu mesaje de ciprioții din România:  „Mi-au urat succes și le mulțumesc”

Antrenorul lui FCSB a fost primit cu multă căldură și de către compatioții săi stabiliți în România: „Am primit multe mesaje de la ciprioți care locuiesc în România sau din Cipru. Mi-au urat succes și le mulțumesc”.

Charalambous a subliniat și faptul că FCSB are în mare parte fotbaliști autohtoni: „În echipă nu sunt foarte mulți străini. Sunt șapte în total. Se pune mai mult accent pe jucătorii români, ceea ce este bine”, a spus cipriotul potrivit Super Sport FM.

ADVERTISEMENT

Mesajul antrenorului pentru Gigi Becali: „Am clarificat din prima clipă, eu iau toate deciziile”

Cipriotul a avut declarații îndrăznețe la venirea la FCSB și i-a transmis un mesaj surprinzător lui Gigi Becali: „Sunt foarte fericit să ajung la acest club, știm cu toții ce istorie are. Vreau să le mulțumesc domnului Gigi și domnului Meme, tuturor celor din jurul clubului care m-au ales ca antrenor principal. Eu voi da totul până la finalul acestui sezon pentru a ne atinge obiectivele, cu ajutorul celor din staff și al jucătorilor.

Numele meu este destul de lung, dar sunt convins că vă veți obișnui. Primele discuții le-am avut în urmă cu trei săptămâni, agentul meu a vorbit cu clubul. Când mi s-a spus că este vorba despre Steaua (n.r. – FCSB) am fost imediat interesat și m-am bucurat că am fost ales. Cei de la club au făcut un scouting, au întrebat diferite persoane înainte de a mă alege. 

ADVERTISEMENT

Am avut ocazia să lucrez cu antrenori de top din Europa, ca domul Iraola, Fernando Santos. Am luat de la fiecare idei și mi-am pus și eu modul în care lucrez. Steaua (n.r. – FCSB) vrea să controleze jocul, tranziție rapidă și să domină. Asta este și filosofia mea”. 


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe:...
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Weekend compromis în România. Veștile de la ANM strică toate planurile
Weekend compromis în România. Veștile de la ANM strică toate planurile
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion