Sport

Ilie Dumitrescu îi pune frână lui Elias Charalambous: ”Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali”

Elias Charalambous a surprins când a anunțat că el este omul care ia deciziile tactice la FCSB, însă Ilie Dumitrescu nu crede că Gigi Becali lasă frâiele din mână.
07.04.2023 | 09:18
Ilie Dumitrescu ii pune frana lui Elias Charalambous Nu exista sai pui conditii lui Gigi Becali
Elias Charalambous a vorbit despre relația cu Mihai Pintilii. Cum a reacționat când a auzit porecla de la Gigi Becali. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

În chiar prima sa conferință după sosirea la vicecampioana României, tehnicianul cipriot a dezvăluit că a avut o discuție cu finanțatorul, că va lua toate deciziile la echipă și își va asuma întreaga responsabilitate pentru rezultate.

Cum vede Ilie Dumitrescu relația dintre Gigi Becali și Elias Charalambous

Însă, afirmațiile lui Elias Charalambous nu l-au convins pe fostul mare internațional Ilie Dumitrescu, acesta fiind de părere că cipriotul nu avea cum să-i impună un astfel de lucru lui Gigi Becali, mai ales că niciun alt antrenor nu a putut să facă asta în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

”E foarte greu să-i pui condiții lui Gigi Becali, să te așezi cu el la masă și să-i ceri condiții. El e un antrenor valoros, dar până să ajungi în fața patronului și să-i ceri condiții…

Nu există să-i pui condiții lui Gigi Becali. E greu, nu că e greu, e imposibil. Nu mai ajungi față în față cu Gigi Becali, ești pregătit, ți se spune care va fi statutul înainte să ajungi în fața lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Probabil că s-a referit la procesul de pregătire. L-am văzut că e foarte activ pe bancă, ceea ce e important și lipsea de la FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Charalambous nu a convins pe nimeni că el ia deciziile la FCSB

Antrenorul cipriot a fost urmărit pas cu pas de FANATIK la prima apariție pe banca tehnică a vicecampioanei României. Charalambous a transmis în teren indicațiile lui Mihai Pintilii, a fluierat și și-a aplaudat non-stop jucătorii.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a debutat în funcția de antrenor la FCSB cu o victorie în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-1, iar FANATIK i-a surprins bucuria uriașă după ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu.

Omul de afaceri Adrian Porumboiu nu vede deloc cu ochi buni venirea lui Elias Charalambous la FCSB și a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fostul său jucător de la FC Vaslui are mai mult rol de decor.

ADVERTISEMENT

Cipriotul a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, deși FCSB a câștigat pe terenul lui Sepsi, scor 2-1, în a doua etapă a play-off-ului din SuperLiga. Vivi Răchită s-a amuzat pe seama declarațiilor făcute de acesta, care a spus că ia toate deciziile în cadrul clubului ”roș-albastru”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT