Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Elias Charalambous a confirmat Fanatik. Fotbalistul considerat „dirijorul” FCSB-ului de Gigi Becali este în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj. Update

Elias Charalambous a revenit cu informații despre starea de sănătate a lui Adrian Șut. Mijlocașul FCSB face parte din lotul roș-albaștrilor pentru derby-ul cu CFR Cluj.
08.04.2023 | 14:20
Elias Charalambous a confirmat Fanatik Fotbalistul considerat dirijorul FCSBului de Gigi Becali este in lot pentru derbyul cu CFR Cluj Update
Adrian Șut a jucat 29 de meciuri în acest sezon la FCSB și a fost convocat în premieră la naționala României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-04-2023
11:27

Adrian Șut, în lotul FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj

Adrian Șut s-a accidentat în meciul câștigat de FCSB, scor 2-1 cu Sepsi în a doua etapă din play-off-ul SuperLigii. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a vorbit despre accidentarea lui Adrian Șut și a mărturisit că ar putea rata derby-ul cu CFR Cluj. 

Totuși, Adrian Șut se află în lotul celor de la FCSB, iar anunțul făcut de jurnalistul Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a fost confirmat de Elias Charalambous. „Șut e foarte bine. E în lot, vine cu noi. Octavian încă e indisponibil”, a declarat antrenorul cipriot, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Șut a suferit o accidentare în meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, și a fost înlocuit. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a dezvăluit că jucătorul a suferit o entorsă chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj.

Adrian Șut, „arma secretă” a FCSB la derby-ul cu CFR Cluj: „Este o strategie”

Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Adrian Șut va fi recuperat pentru partida capitală din Gruia: „Uite ce-mi scrie Cristi Coste. Vedeți că este probabil o strategie a FCSB-ului. Șut joacă 100%!”, a explicat moderatorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin nu înțelege însă această stratagemă a vicecampioanei României: „Dacă e așa, înseamnă că se comportă ca și când ar fi vorba de Maradona plus Messi. Dar ei, dacă au interesul să răspândească zvonul indisponibilității lui Șut… Bă, găseam altul. Că nu joacă Șut… nu e jucător de creație”.

Horia Ivanovici e de părere că FCSB a recurs la această strategie datorită importanței uriașe a meciului cu CFR Cluj: „Dacă e așa, înseamnă că probabil îl consideră un meci decisiv”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță știe cât contează Adrian Șut pentru FCSB: „E printre cei mai importanți”

Robert Niță e de părere că Adrian Șut este o piesă grea în angrenajul FCSB: „Aline, te contrazic, e printre cei mai importanți jucători”. Dănuț Lupu apreciază și el calitățile mijlocașului defensiv: „E un jucător care distruge și recuperează foarte bine”.

Horia Ivanovici e sigur că FCSB încearcă doar să îl păcălească pe Dan Petrescu: „Eu merg total pe mâna lui Cristi Coste! Este o diversiune, joacă 100% titular cu CFR-ul! E clar că e o manevră”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin spune că ar fi înțeles această tehnică de adormire a adversarului dacă era vorba de cei mai în formă jucători. „Înțelegeam dacă era vorba despre Florinel Coman și Compagno, că au febră 39-40 și sunt pe Piramidon”. 

Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Adrian Șut: „Nu e la sută la sută”

Mihai Stoica a anunțat că Octavian Popescu și Adrian Șut ar putea rata derby-ul cu CFR Cluj„Octavian Popescu are șanse foarte mari să nu facă deplasarea la Cluj. Adrian Șut e bine, dar încă nu e la sută la sută. Sperăm să fie.

ADVERTISEMENT

Oricum, vor juca doar fotbaliștii care sunt sută la sută. Am avut emoții mari de tot. A suferit o entorsă, dar a fost una ușoară. Nu a fost ca cea suferită de Tavi Popescu la națională”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Cu toate acestea, Cristi Coste explica a doua zi după meciul de la Sfântu Gheorghe că accidentările suferite de cei doi jucători nu sunt atât de grave: „Și Octavian Popescu are șanse importante să fie apt pentru Cluj, nu cred că va începe titular pentru că nu are loc în momentul ăsta la ce joacă Florinel Coman și cum se pregătește. Șut are o entorsă și, din ce am discutat, sunt șanse mari să fie recuperat și să joace la CFR – FCSB”, a spus jurnalistul în cadrul emisiunii.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT