Sport

Elias Charalambous, surprins de jucătorii săi înainte de FCSB – Rapid: „Trag ca nebunii!”

Elias Charalambous a susținut o conferință de presă înainte de derby-ul FCSB - Rapid. Ce jucători sunt accidentați și de ce a rămas surprins cipriotul.
19.04.2024 | 16:50
Elias Charalambous surprins de jucatorii sai inainte de FCSB  Rapid Trag ca nebunii
Elias Charalambous, apel către suporteri înainte de FCSB - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous are în minte un singur lucru înainte de derby-ul FCSB – Rapid: victoria. În urma acestui meci, ajutați de jocul rezultatelor, FCSB ar putea fi campioană încă de la jumătatea playoff-ului.

Elias Charalambous așteaptă o atmosferă incendiară la FCSB – Rapid: „Fanii vor face cea mai frumoasă atmosferă din ultimii ani”

Elias Charalambous știe că FCSB va fi 99% campioană cu o victorie împotriva Rapidului: „Singurul lucru pe care îl avem în minte e să câștigăm cele trei puncte care vor însemna încă un pas mare spre îndeplinirea obiectivului nostru”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului a aflat și el că stadionul va fi arhiplin: „Avem informații că mâine va fi sold-out, e incredibil pentru jucători, dar și pentru fani. Sunt sigur că fanii vor face cea mai frumoasă atmosferă din ultimii ani, în fotbalul românesc și sper să îi facem fericiți.

De la începutul campionatului am avut ca obiectiv să câștigăm titlul, sper că îl vom câștiga, nu știu când se va întâmpla asta”, a mai spus Charalambous.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous, impresionat de jucătorii FCSB-ului: „Sunt plăcut surprins de felul în care se antrenează”

Elias Charalambous nu simte niciun fel de relaxare în vestiar deși FCSB are 14 puncte avans: „Sunt plăcut surprins de felul în care se antrenează jucătorii, pentru că teoretic în acest moment e normal să te mai și relaxezi puțin, din cauza rezultatelor, al avantajului de puncte.

Trag tare în continuare ca nebunii la toate antrenamentele, e un lucru care nu poate decât să ne bucure”, a mai spus antrenorul FCSB-ului la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Ce absențe are FCSB la derby-ul cu Rapid

Antrenorul viitoarei campioane a vorbit și despre problemele de lot:  „Alexandru Băluță s-a antrenat în ultimele două zile cu noi și va face parte din lotul pentru meciul de mâine.

Luis Phelipe e OUT, încă nu este pregătit. Și Ovidiu (n.r. Popescu), da, nici el nu e disponibil pentru meciul cu Rapid”. 

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid se va disputa pe Arena Națională, sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30 în prezența a aproximativ 46.000 de spectatori. Galeria Rapidului a primit 2.400 de bilete și toate tichetele vor fi epuizate până la ora partidei.

ADVERTISEMENT
1.90 este cota BETANO pentru „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid