Sport

Sold-out pe Arena Națională la FCSB – Rapid! Record de spectatori în acest sezon din SuperLiga

Confruntarea dintre FCSB şi Rapid din play-off a stabilit recordul de spectatori în acest sezon din SuperLiga. Pe Arena Naţională au fost 45.143 de spectatori.
20.04.2024 | 21:42
Soldout pe Arena Nationala la FCSB  Rapid Record de spectatori in acest sezon din SuperLiga
Sold-out pe Arena Națională la FCSB - Rapid! Record de spectatori în acest sezon din SuperLiga
ADVERTISEMENT
20-04-2024
18:49

Record de spectatori în SuperLiga la FCSB - Rapid!

Meciul de play-off dintre FCSB şi Rapid a stabilit un nou record de asistenţă în actuala stagiune: 45.143 de spectatori. Recordul precedent a fost tot de la ultimul meci din sezonul regulat între cele două echipe, cu Rapid gazdă: 43.283 de fani.

Meciurile cu cel mai mare număr de spectatori: 

  1. FCSB – Rapid – 45.123 de fani
  2. Rapid – FCSB 4-0: 43.283 de fani
  3. FCSB – Rapid 0-2: 40.563 de fani
  4. FCSB – Universitatea Craiova 2-0: 32.227 de fani
  5. FCSB – CFR Cluj 1-0: 28.519 de fani
20-04-2024
17:29

Sold-out pe Arena Națională la FCSB - Rapid! Imagini din cele două peluze

Sunt aproximativ 45.000 de oameni la FCSB – Rapid. Singurele locuri goale sunt la peluza în care stau fanii giuleştenilor, unde nu s-au pus în vânzare bilete de către cei de la FCSB. 

Peluza în care stau fanii gazdelor este plină ochi şi este afişat mesajul “We just can’t get enough”, în traducere “Nu ne putem sătura”, aluzie la titlul care se apropie de roş-albaştrii. 

Sold-out pe Arena Națională la FCSB - Rapid! Imagini din cele două peluze
Sold-out pe Arena Națională la FCSB – Rapid! Imagini din cele două peluze. Sursa foto: Fanatik
Galeria Rapidului pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik
Galeria Rapidului pe Arena Naţională. Sursa: Fanatik

20-04-2024
11:55

Gigi Corsicanu lămurește câți fani va avea Rapid cu FCSB

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a declarat pentru FANATIK că nu s-a pus niciodată problema ca 1.000 de bilete să fie înapoiate: „Nu a fost nimic adevărat! Vom fi peste 2.400 de rapidiști pe Arena Națională. Nu s-a dat înapoi niciun bilet. S-au distribuit primele 1.400 bilete la grupurile din galerie și diferența de 1.000 de bilete s-a distribuit către restul suporterilor.

Sper să îi batem și de data asta și să le stricăm sărbătoarea. Asta ne motivează și mai mult”, a mai spus fostul lider al galeriei Rapidului. 

18-04-2024
13:27

S-au vândut toate biletele la FCSB - Rapid

FANATIK a aflat că toate biletele au fost epuizate la derby-ul dintre FCSB și Rapid. Din cauza măsurilor de securitate, au fost puse în vânzare aproape 46.000 de bilete. 

Jandarmeria Română a solicitat mai multe sectoare tampon pentru cei peste 2.400 de suporteri ai Rapidului care vor fi prezenți pe Arena Națională. În acest moment se mai găsesc bilete pentru derby doar pe „piața neagră”, la bișnițari. 

Fanii FCSB au de gând să umple până la refuz Arena Națională la derby-ul cu Rapid, din runda cu numărul 5 a play-off-ului. La finalul acestei etape, liderul poate să ia matematic titlul, dacă îi învinge pe giuleșteni, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova se încurcă cu Farul, respectiv Sepsi.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Rapid. Vor fi aproape 50.000 de spectatori pe Arena Națională!

Luni, 15 aprilie, la doar câteva ore după ce FCSB a câștigat la Cluj, scor 1-0, cu CFR, FANATIK a anunțat în exclusivitate că, la golul lui Florinel Coman, fanii roș-albaștrilor au luat cu asalt site-ul pe care se vând biletele la meciul cu Rapid. Și, în doar 10 minute, s-au vândut nu mai puțin de 2700 de bilete.

ADVERTISEMENT

Două zile mai târziu, numărul de bilete la derby-ul FCSB – Rapid a crescut și mai mult. FANATIK a aflat în exclusivitate că miercuri, 17 aprilie, s-au vândut în total 39.000 de bilete. Astfel, sunt șanse foarte mari ca sâmbătă, 20 aprilie, la partida dintre cele două rivale bucureștene să asiste aproximativ 50.000 de spectatori.

Din nefericire pentru fanii Rapidului, aceștia nu vor primi decât 5% din capacitatea stadionului la meciul din etapa a 5-a a play-off-ului. Astfel, fosta echipă a lui Cristiano Bergodi va fi încurajată de maxim 3000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

În acest moment, pe site-ul bilete-fcsb.ro, fanii nu își mai pot procura tichete decât în câteva sectoare de la Tribuna 1 (Inel 2, Inel 3) și Peluza Nord (Inel 3).

Începând din sezonul viitor, toate derby-urile FCSB – Rapid se vor juca pe Arena Națională, iar cele două galerii au bătut palma să le ofere mereu oaspeților o peluză întreagă.

ADVERTISEMENT

Înțepături pentru CSA Steaua: „Noi umplem stadionul acasă, iar în alte părţi sunt 400, 600-700”

FCSB are o miză dublă în partida de sâmbătă, 20 aprilie. Nu doar că echipa lui Elias Charalambous poate să câștige matematic primul titlu după nouă ani de pauză, dar are de luat și o revanșă. Până acum, în acest sezon, roș-albaștrii au pierdut ambele derby-uri cu FCSB: 1-2 și 0-4.

Mai mult, de când Rapid a promovat în SuperLiga, alb-vișiniii au palmares pozitiv în meciurile cu FCSB. Giuleștenii s-au impus de șase ori și au pierdut de numai două ori.

ADVERTISEMENT

„Noi umplem stadionul acasă, iar în alte părţi sunt 400, 600-700. Ce pot să spun? Nu e păcat de stadionul ăla să stai 600 de oameni cu tot cu bodyguarzi, cu staff şi echipa adversă. Îşi bat joc de stadionul ăla.

Gândiţi-vă ce era acum în Ghencea şi la toate meciurile care le-ar fi jucat FCSB pe teren propriu. Şi venim şi spunem că ăla n-a jucat la Steaua? Asta e bătaie de joc, dar dacă aşa le place? Nu putem să spunem nimic decât ‘să fie sănătoşi’”, a spus Gheorghe Mustaţă, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 55.634 este capacitatea Arenei Naționale
ADVERTISEMENT
2.20 este cota BETANO pentru „2 solist” la derby-ul Sepsi - FCSB