Sport

Elias Charalambous, sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: “Din ce în ce mai greu pentru noi!”

Elias Charalambous simte presiunea meciului FCSB - Universitatea Craiova. Antrenorul "roș-albaștrilor" face un apel către fani înaintea derby-ului de pe Arena Națională.
06.04.2024 | 15:43
Elias Charalambous sincer inainte de FCSB  Universitatea Craiova Din ce in ce mai greu pentru noi
Elias Charalambous, declarație înainte de FCSB - Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Partida dintre primele două locuri va avea loc pe Arena Națională duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30. La derby-ul dintre FCSB – Universitatea Craiova, Elias Charalambous se așteaptă la o susținere cât mai mare a fanilor liderului din SuperLiga.

“E din ce în ce mai greu pentru noi” Elias Charalambous înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Elias Charalambous este conștient de forma pe care o au oltenii înainte de FCSB – Universitatea Craiova. Până la duelul de pe Arena Națională, formația din Bănie a reușit să aibă un parcurs foarte bun în campionat cu 9 meciuri fără înfrângere, dintre care două victorii importante în play-off.

ADVERTISEMENT

Duminică, jucătorii lui Mihai Rotaru vin la București după o înfrângere cu Oțelul Galați în Cupa României. Astfel, elevii antrenați de Ivaylo Petev vor da 100% în acest derby pentru o șansă la titlu, după ce au ratat obiectivul din cupă.

Antrenorul liderului din SuperLiga are încredere în jucătorii săi înaintea derby-ului cu formația din Bănie, însă, se așteaptă și la o susținere mare a suporterilor, având în vedere importanța meciului.

ADVERTISEMENT

“Încă un meci foarte important pentru noi, cu o echipă care a arătat bine la ultimele partide, o echipă cu calitate, dar noi suntem gata pentru un astfel de meci.

Astfel de jocuri sunt săptămânale, e din ce în ce mai greu pentru noi. Suntem pregătiți de când a început play-off-ul, sunt meciuri dificile. Jucătorii mei sunt într-o formă bună, sunt concentrați.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie din nou de fanii noștri. Jucătorii care sunt apți trebuie să fie concentrați pe acest joc. Accidentările și cartonașele sunt parte din joc. Vom vedea mâine cine va juca”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Alex Mitriţă, out pentru derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională!

FANATIK a aflat că Alex Mitriţă nu a făcut deplasarea alături de lotul echipei lui Ivaylo Petev pentru derby-ul de duminică seara. Mitriţă a fost decisiv în primele două meciuri din play-off pentru olteni, câştigate cu Rapid şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are în continuare speranţe la titlu după ce a obţinut 6 puncte din 6 în play-off până acum. Oltenii sunt la şapte puncte de liderul FCSB şi îşi pot juca ultima şansă la campionat pe Arena Naţională.

Dar, astrele par a se alinia pentru Gigi Becali în acest sezon, după nouă ani de eşecuri. Universitatea Craiova vine după 120 de minute jucate în Cupa României cu Oţelul Galaţi şi fără cel mai bun jucător.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,90” este cota pentru „sub 2,5” la meciul FCSB - Universitatea Craiova