Life

Cum și-a descoperit chef Orlando Zaharia pasiunea pentru gătit. Ce făcea juratul de la Chefi la Cuțite încă de la o vârstă fragedă: ”Așa s-a întâmplat”

Care a fost primul preparat făcut de chef Orlando Zaharia. Juratul de la Chefi la Cuțite a cucerit inimile și papile gustative ale tuturor vecinilor de pe scara blocului.
25.03.2024 | 22:38
Cum sia descoperit chef Orlando Zaharia pasiunea pentru gatit Ce facea juratul de la Chefi la Cutite inca de la o varsta frageda Asa sa intamplat
Orlando Zaharia are la activ titlul de ”bucătarul de aur al Bucureștiului”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul 2024 a venit cu schimbări semnificative la masa juraților de la Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia au luat locul celor trei chefi din sezoanele anterioare. Acum, misiunea lor nu este doar cea de a descoperi talente în bucătărie, ci și de a ajunge la inimile celor de acasă.

Când a făcut chef Orlando Zaharia primii pași în lumea gastronomică

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni din grila Antena 1. Sezonul 13 a venit la pachet cu multă presiune pe umerii celor patru jurați. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu și Orlando Zaharia sunt pentru prima dată în ipostaza de jurați, ceea ce înseamnă că nu vor avea deloc o misiune grea.

ADVERTISEMENT

Cei patru nu sunt străini de lumina reflectoarelor și, cu atât mai puțin, de lumea gastronomică. Cu toții au în spate ani de zile petrecuți în bucătărie și au cele mai frumoase amintire legate de universul gastronomic.

Pentru a ajunge în punctul în care se află acum, cariera lui Orlando Zaharia a început de foarte mult timp. Mai exact, de când era un puști și descoperea, pentru prima dată, lumea interesantă din bucătărie.

ADVERTISEMENT

Chef Orlando Zaharia a gătit, pentru prima dată, în copilărie. La acea vreme, nici nu își imagina cum va arăta viitorul pentru el, însă, un lucru era cert. Și anume, pasiunea pentru gătit era la cote maxime.

Juratul de la Chefi la Cuțite deține titlul de ”bucătarul de aur al Bucureștiului”

Lui Orlando Zaharia îi plăcea să gătească pentru vecinii de pe scară. De fiecare dată când mergea în vacanță la bunici, venea cu rețete noi pe care le punea în practică. În ciuda vârstei fragede, juratul de la Chefi la cutițe pregătea pentru prietenii lui clătite și gogoși.

ADVERTISEMENT

”Am gătit încă din copilărie, când eram la bunici, la țară, dar și în București. Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului meu. Veneam cu câte o rețetă de gogoși de la țară și le făceam prietenilor mei din București când eram copil.”, a spus Chef Orlando Zaharia, potrivit viva.ro.

Chef Orlando Zaharia are în spate peste 30 de ani de experiență în bucătărie și se poate lăuda cu titlul de ”bucătarul de aur al Bucureștiului”. Juratul de la Chefi la cuțite a lucrat pentru Președinția României și a primit validarea tuturor că este cel mai bun în ceea ce face.

ADVERTISEMENT

De departe, statutul de jurat în emisiunea Chefi la cuțite este o adevărată provocare pentru el. Noul său rol reprezintă o etapă definitorie în cariera lui, iar de acum încolo, se va raporta mereu la acest pas important pe care l-a făcut.

”Viața mea de-aici începe din nou. Eu, de-acum, voi vorbi despre momente de după venirea în juriul Chefi la cuțite. Eu simt că bucătăria m-a ales, așa s-a întâmplat.”, a mai spus juratul de la Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT