Life

Luptă pentru imunitate la Survivor 2023. Cine e în pericol de eliminare după episodul din 11 aprilie. Update

Survivor România 2023, lupta ”Faimoșilor” și ”Războinicilor” pentru imunitate. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare, în episodul din 11 aprilie.
11.04.2023 | 23:30
Lupta pentru imunitate la Survivor 2023 Cine e in pericol de eliminare dupa episodul din 11 aprilie Update
Ce se va întâmpla la Survivor România în ediția din 11 aprilie 2023. Sursa foto: Protv
ADVERTISEMENT
11-04-2023
20:34

Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare, în consiliu

Consiliul din ediția din 11 aprilie a fost unul plin de suspans. În urma strategiei concurenților, a fost nominalizat pentru eliminare Kamara. Alin Chirilă, cel care a obținut imunitatea în episodul de marți seară, l-a numit pe Dan Ursa.

11-04-2023
19:30

Cine a obținut imunitatea

Jocurile pentru imunitate s-au terminat. Alin Chirilă a fost câștigătorul coloanului pentru imunitate. Pe concurenți îi așteaptă un consiliu dur, în care se va nominaliza un nume pentru eliminare. Se pregătesc primele strategii.

11-04-2023
19:24

Cine a câștigat a doua probă a jocului pentru imunitate personală

A ajuns la final și a doua probă a jocului pentru imunitate personală. Câștigătorii sunt: Alin Chirilă, Robert Moscalu, Bianca Patrichi și Andrei Krișan. Acum se desfășoară jocul final, între Alin Chirilă și Andrei Krișan.

11-04-2023
18:51

Cum s-a terminat runda a doua

S-a terminat și a doua rundă. Andrei Krisan o invinge pe Alexandra Porkolab, Bianca pe Andreea, Alin Chirila pe Alexandra Ciomag. De altfel, Alin Chirilă are deja un avantaj de la prima rundă, fiindcă la fel, a câștigat-o. Urmează încă o probă pentru participanți.

11-04-2023
18:26

Cum s-a terminat prima rundă

Prima rundă s-a terminat. Carmen Grebenișan l-a învins pe Kamara, Ionut Iftimoaie pe Andreea Moromete, Alin Chirilă pe Ștefania Stănilă, iar Dan Ursa pe Andrei Krișan. Acum se fac noi extrageri de bile și urmează un alt duel. 

11-04-2023
17:59

A început lupta pentru imunitate

Cei 12 concurenți au început jocul pentru imunitate. Cu toții au extras câte o bilă și s-a ajuns în situația în care vor exista patru dueluri, în prima rundă. Participanții trebuie să arunce câte un săculeț într-un coș. Nu va fi o probă ușoară, deoarece a plouat anterior.

Survivor România 2023 devine tot mai palpitant. Competiția din Republica Dominicană pune ”Faimoșii” și ”Războinicii” la probe tot mai dificile, dar care sigur pe unii dintre ei îi conduce către marea finală, respectiv către marele premiu de 100.000 de euro.

Survivor România, ediția din 11 aprilie 2022. ”Faimoșii” și ”Războinicii”, în lupta pentru imunitate

În ediția din 11 aprilie, la Survivor România 2023 se va da bătălia pentru imunitate. Cele două tabere se vor lupta să ia punctajul maxim, astfel încât niciun coechipier să nu se confrunte cu riscul eliminării sau chiar cu momentul când i se poate termina drumul în această competiție de peste Ocean.

ADVERTISEMENT

Totul va avea loc după ce 12 participanți au mai rămas la Survivor România 2023, iar în episodul din 10 aprilie s-a purtat jocul pentru recompensă, care a fost câștigat de către membrii echipei lui Alin Chirilă. Aceștia s-au bucurat apoi de o seară memorabilă.

Echipa lui Alin Chirilă a avut parte de o masă copioasă, de o seară de film și de piscină. Alin, căpitanul echipei sale, a ales să-i aibă aproape pe Robert, Bianca, Ștefania, Alexandra Ciomag și Kamara. ”Una dintre cele mai frumoase zile aici”, a declarat Kamara.

ADVERTISEMENT

Ceilalți membri au avut-o ca lider pe Alexandra Porkolab. ”Îmi imaginam că sunt cu familia lângă”, a adăugat căpitanul concurenților care au obținut recompensa, în timp ce se minuna de condițiile oferite pentru relaxare.

Concurenții simt tot mai mult dorul de casă

Încă din ianuarie unii participanți se află la Survivor România. Aceștia recunosc faptul că îndură tot mai mult dorul de casă. ”Te ia dorul de casă încât nu mai ești bun de nimic”, va afirma marți seară Krișan, fiind completat de Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan își va aminti cum la începutul drumului ei în Republica Dominicană totul i se părea extrem de dificil, foamea dându-i mari bătăi de cap. ”Încă mă doare spatele. Foamea m-a lovit în prima săptămână”. Bianca va recunoaște că nu se aștepta ca emisiunea să fie atât de reală. ”Nu m-am gândit niciodată că voi trece prin așa ceva”.  În cele din urmă, Alin Chirilă a câștigat colanul de imunitate, iar la eliminare l-a trimis pe Dan Ursa.

Tot în ediția de marți seară, tribul ”Taino” va deschide o cutie misterioasă. Kamara va spune că se simte ca într-un film cu Indiana Jones. Ce se va întâmpla, mai exact, se va putea vedea începând cu ora 20:30, pe Protv. Anterior, emisiunea a fost difuzată pe Voyo.

ADVERTISEMENT

Reamintim că ”Faimoșii” și ”Războinicii” se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Câștigătorul va fi anunțat în această vară. În 2022, Survivor România l-a avut triumfător pe Alex Delea, acum aflându-se în postură de mentor în cadrul competiției.

ADVERTISEMENT