Life

Eliminare neașteptată la America Express 2023, 22 februarie. Ce echipă a părăsit competiția: “A plecat cel mai puternic zâmbet”

Eliminare neașteptată la America Express 2023, în ediția de pe 22 februarie 2023. Care este echipa ce a plecat acasă după proba ultimei șanse.
23.02.2023 | 00:32
Eliminare neasteptata la America Express 2023 22 februarie Ce echipa a parasit competitia A plecat cel mai puternic zambet
Eliminare neașteptată la America Express. foto Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la America Express. O echipă părăsește competiția înainte de trecerea la următoarea etapă, anume Columbia. Iată despre cine este vorba!

Eliminare neașteptată la America Express 2023. Cine a plecat acasă

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla părăsesc competiția America Express, în ediția din 22 februarie! Irina Fodor a anunțat că cei doi concurenți, eliminarea fiind una neașteptată.

ADVERTISEMENT

Au fost trei echipe care s-au luptat pentru ultima șansă la America Express, iar din păcate pentru ei, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns ultimii.

Astfel, cei care s-au salvat și continuă competiția din America sunt Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au putut răsufla ușurați după ediția din această seară a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“A plecat cel mai puternic zâmbet”, a spus Bia, în timp ce Cătălin Bordea a recunoscut că s-au atașat de cei doi: „Chiar a fost emoționant că toți ne-am atașat de ei”.

„Totemul nu e ceea ce trebuie”, a spus și Ovidiu Buta după ce au aflat de eliminare, iar Joaquin Bonilla a mărturisit că ar participa din nou la emisiune: „Mi-ați schimbat viața pentru totdeauna”, a spus el.

ADVERTISEMENT

„Ei erau în continuare veseli, asta m-a bucurat. Eu îmi doream să rămână”, au spus și Puya și Melinda, care au apreciat atitudinea pozitivă a concurenților eliminați.

Probele au devenit din ce în ce mai grele, așa că cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă nu au avut deloc vremuri ușoare, ba chiar au dat de greu.

ADVERTISEMENT

Concurenții au făcut ciocolată la America Express

Pentru a afla destinațiile de pe traseu, concurenții de la America Express au trebuit să caute printre rufe murdare, să le spele și chiar să spargă zeci de ouă în capul localnicilor, așa cum era tradiția.

Locurile inedite în care au ajuns au fost completate de experiențe inedite și de necesitatea de a face lucruri din ce în ce mai ciudate sau chiar…satisfăcătoare!

Echipele de la America Express au ajuns pe o plantație de arbori de cacao și chiar au învățat să facă și ciocolată. Dar acesta nu a fost singurul lucru pe care au trebuit să îl facă cu ciocolata.

Concurenții au fost puși apoi să și vândă ciocolata făcută de ei, mai precis 20 de bucăți, iar cine obținea cei mai mulți bani primea un avantaj în privința orei de întoarcere.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au deturnat clasamentul și prima poziție a Doinei și a lui Cătălin, pentru că au vândut mai scump ciocolata.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Loredana Groza , de la patru chifle pe zi la milioane de euro
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română