Life

Eliminare neașteptată la America Express 2023, 22 februarie. Ce echipă a părăsit competiția: “A plecat cel mai puternic zâmbet”

Eliminare neașteptată la America Express 2023, în ediția de pe 22 februarie 2023. Care este echipa ce a plecat acasă după proba ultimei șanse.
23.02.2023 | 00:32
Eliminare neasteptata la America Express 2023 22 februarie Ce echipa a parasit competitia A plecat cel mai puternic zambet
Eliminare neașteptată la America Express. foto Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Eliminare neașteptată la America Express. O echipă părăsește competiția înainte de trecerea la următoarea etapă, anume Columbia. Iată despre cine este vorba!

Eliminare neașteptată la America Express 2023. Cine a plecat acasă

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla părăsesc competiția America Express, în ediția din 22 februarie! Irina Fodor a anunțat că cei doi concurenți, eliminarea fiind una neașteptată.

ADVERTISEMENT

Au fost trei echipe care s-au luptat pentru ultima șansă la America Express, iar din păcate pentru ei, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns ultimii.

Astfel, cei care s-au salvat și continuă competiția din America sunt Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au putut răsufla ușurați după ediția din această seară a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“A plecat cel mai puternic zâmbet”, a spus Bia, în timp ce Cătălin Bordea a recunoscut că s-au atașat de cei doi: „Chiar a fost emoționant că toți ne-am atașat de ei”.

„Totemul nu e ceea ce trebuie”, a spus și Ovidiu Buta după ce au aflat de eliminare, iar Joaquin Bonilla a mărturisit că ar participa din nou la emisiune: „Mi-ați schimbat viața pentru totdeauna”, a spus el.

ADVERTISEMENT

„Ei erau în continuare veseli, asta m-a bucurat. Eu îmi doream să rămână”, au spus și Puya și Melinda, care au apreciat atitudinea pozitivă a concurenților eliminați.

Probele au devenit din ce în ce mai grele, așa că cele trei echipe din cursa pentru ultima șansă nu au avut deloc vremuri ușoare, ba chiar au dat de greu.

ADVERTISEMENT

Concurenții au făcut ciocolată la America Express

Pentru a afla destinațiile de pe traseu, concurenții de la America Express au trebuit să caute printre rufe murdare, să le spele și chiar să spargă zeci de ouă în capul localnicilor, așa cum era tradiția.

Locurile inedite în care au ajuns au fost completate de experiențe inedite și de necesitatea de a face lucruri din ce în ce mai ciudate sau chiar…satisfăcătoare!

Echipele de la America Express au ajuns pe o plantație de arbori de cacao și chiar au învățat să facă și ciocolată. Dar acesta nu a fost singurul lucru pe care au trebuit să îl facă cu ciocolata.

Concurenții au fost puși apoi să și vândă ciocolata făcută de ei, mai precis 20 de bucăți, iar cine obținea cei mai mulți bani primea un avantaj în privința orei de întoarcere.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au deturnat clasamentul și prima poziție a Doinei și a lui Cătălin, pentru că au vândut mai scump ciocolata.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Florin Piersic are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului. Foto
Florin Piersic are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului. Foto
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”