Life

Cursa pentru ultima șansă la America Express s-a încheiat. Ce echipă a fost eliminată. Update

În ediția de miercuri seară, la America Express s-a desfășurat cursa pentru ultima șansă, ceea ce înseamnă că o echipă a fost eliminată. Cine a participat la această probă?
01.02.2023 | 23:41
Cursa pentru ultima sansa la America Express sa incheiat Ce echipa a fost eliminata Update
Echipele de la America Express află dacă vor pleca acasă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-02-2023
21:46

Echipa care pleacă acasă în urma cursei pentru ultima șansă

Bruja și Pufeh au ajuns ultimii dintre cele trei echipe. Irina Fodor a extras un vultur roșu pentru cei doi concurenți.

”Ei sunt prietenii mei de acasă. Nu o să mai am nici de ce să râd.”, a declarat tristă Bie Adam, în urma veștii Irinei Fodor.

01-02-2023
19:11

Ce echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă

S-au aflat echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă. Printre ele se află și una puternică, nominalizată de către restul concurenților.

Mai exact, echipele sunt: Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, acestea numite de colegii lor. Rămâne de văzut în ce ordine vor ajunge la Irina Fodor și cine riscă eliminarea.

Emoții strânse, miercuri seară, la America Express. Echipele vor lua parte la noi probe pe Drumul Aurului, iar o parte dintre ele ar putea intra la cursa pentru ultima șansă.

O nouă cursă pentru ultima șansă la America Express. O echipă riscă eliminarea

Cursa pentru ultima șansă va fi ghinionul ultimelor două echipe ajunse la Irina Fodor. Totodată, tensiunea va fi și mai mare atunci când va fi nominalizată și a treia, de către restul colegilor.

ADVERTISEMENT

Odată ce au trecut prin traseul dificil, participanții trebuie să se lupte din nou pentru a fi primii care ajung la Irina Fodor. Ultimii vor fi nevoiți să aștepte extragerea vulturului. Dacă va fi roșu, în loc de verde, înseamnă că vor fi eliminați.

”Cumva s-au strâns rândurile. Nu mai aveam așa multe echipe de votat”, va spune Dinu Gavril, miercuri seară.

ADVERTISEMENT

”Normal că e frumos să știi sau să afli că ești parte dintr-o bisericuță mai mare sau mai mică. Te simți cumva protejat”, va adăuga și Joaquin Bonilla, relatează a1.ro

Marți seară au fost alte emoții mari. De data asta, însă, au ajuns înaintea tuturor Bie și Mikey, care au obținut imunitatea și s-au bucurat de cazare la hotel. Ele au ciocnit un pahar de vin cu Nelu Cortea și Cătălin Bordea, deținătorii primii imunități.

ADVERTISEMENT

Cine a fost prima echipă eliminată de la America Express

Săptămâna trecută au plecat acasă gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar. Eliminarea lor a fost una neașteptată, deoarece formau cea mai bună echipă.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au intrat în cursa pentru ultima șansă în urma nominalizării de către colegi, fiind a treia echipă care a făcut parte din această probă și a ajuns, din nefericire, ultima la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

”Evident că părea că nu-i adevărat, dar asta s-a întâmplat”, a spus, supărată, Larisa Iordache.

”Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a adăugat și Diana Bulimar.

Opt echipe mai sunt în emisiunea de peste Ocean. Toate se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT