Life

Eliminarea Mihaelei Stan i-a supărat pe fanii Survivor: “Pleacă cine vor ei”

Mihaela Stan a ieșit din competiția sportivă Survivor România, însă fanii reality show-ului de la Pro TV s-au arătat deranjați de această eliminare neașteptată.
13.04.2022 | 07:35
Eliminarea Mihaelei Stan ia suparat pe fanii Survivor Pleaca cine vor ei
Mihaela Stan pleacă de la Survivor România. Cum au reacționat fanii emisiunii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Plecarea tinerei care a făcut parte din echipa Vulturilor, după regruparea concurenților rămași din Republica Dominicană, i-a luat prin surprindere pe internauți, care au lăsat mai multe mesaje în spațiul virtual.

Mihaela Stan pleacă de la Survivor România. Cum au reacționat fanii emisiunii

„Hai că nu-i corect…”, „Păi ce s-a întâmplat… acum o săptămână toți spuneau acasă Duli și acum?”, „Pleacă cine vor ei”, „„Fix ce s-a întâmplat cu Sorin sezonul trecut”, „Asta a urmărit producția, să dezbine Războinicii și doar separându-i a reușit. Nu e ceva suspect că Faimoșii nu se mai ceartă deloc?”

ADVERTISEMENT

„Eu cred că pe Mihaela a votat-o publicul să plece acasă pentru felul cum s-a comportat cu Relu când l-a votat pentru a pleca în Exil. A vorbit foarte urât și publicul a taxat-o”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii Survivor România pe Facebook.

Oamenii sunt de părere că săptămâna viitoare Vulturii nu vor reuși să câștige jocul de imunitate și vor fi puși din nou în situația în care să elimine pe cineva. Cel mai probabil atunci va pleca un băiat pentru că mai sunt doar două fete în echipă.

ADVERTISEMENT

Fanii nu au uitat nici de CRBL, care de ceva vreme nu a mai intrat pe traseu. Artistul are probleme de sănătate și este nevoit să stea departe de misiunile pe care le au de realizat participanții din jungla dominicană.

„CRBL se prezintă direct în finală?” sau „O întrebare: CRBL mai vine direct în finală?”, sunt curiozitățile pe care le au internauții legat de fostul concurent de la Asia Express, unde a câștigat premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Mihaela Stan, mesaj după eliminarea de la Survivor România

Mihaela Stan, Alexandra Duli și Doru Răduță au fost propuși pentru eliminarea de la Survivor România.  Cele mai multe voturi au fost primite de tânăra de 21 de ani, care a fost surprinsă când și-a auzit numele strigat.

„Nici nu știu cum să încep. Vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot. Sunt niște oameni superbi. Voi pleca de aici recunoscătoare, voi ajunge acasă și voi prețui tot.

ADVERTISEMENT

Sper ca Vulturii să se descurce și fără mine. Nu știu ce să mai zic! Nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de această exeperiență”, a spus fosta concurentă, scrie protv.ro.

ADVERTISEMENT