Life

Eliza Natanticu, devastată după ce Rona Hartner a murit: “Nu pot să accept, nu vreau să cred”

Eliza Natanticu este devastată după ce Rona Hartner s-a stins din viață. Ce a declarat fosta concurentă de la Asia Express.
25.11.2023 | 12:28
Eliza Natanticu devastata dupa ce Rona Hartner a murit Nu pot sa accept nu vreau sa cred
Eliza Natanticu, devastată de moartea Ronei Hartner. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliza Natanticu este devastată după ce Rona Hartner a murit joi. Soția lui Cosmin Natanticu a cunoscut-o pe artistă în platoul unei emisiuni TV și de atunci s-au împrietenit.

Eliza Natanticu este devastată după ce Rona Hartner a murit

Decesul Ronei Hartner i-a întristat pe apropiații și fanii cântăreței, dar și alte vedete din showbiz au fost șocate de vestea tragică. Printre acestea se numără și Eliza Natanticu, care nu poate accepta moartea solistei.

ADVERTISEMENT

Cele două au participat la sezonul 18 Te cunosc de undeva, acolo unde s-au și împrietenit. Partenera de viață a lui Cosmin Natanticu a fost șocată atunci când a aflat vestea morții, mai ales că știa că Rona Hartner era mai bine din punct de vedere medical.

Eliza Natanticu a spus despre regretata artistă că era cea mai optimistă persoană pe care o cunoștea, cu foarte multă energie, așa că este devastată după moartea acesteia.

ADVERTISEMENT

“Nu vreau să accept asta, nu pot să accept. Mi se pare o veste super tristă. Nu mă așteptam. Știam că se redresase, că era mai bine. Vestea asta e șoc, nu mă simt bine după ce am aflat. 

Rona era cea mai optimistă persoană, cea mai plină de viață, cea mai plină de energie. Nu există persoană care să fie peste Rona. Mă doare sufletul că s-a întâmplat chestia asta. Nu mă așteptam, eu nu vreau să cred”, a declarat soția lui Cosmin Natanticu pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce boală avea Rina Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de doar 50 de ani. Cântăreața și actrița avea cancer pulmonar cu metastaze la creier.

Artista a suferit de cancer și în 2019, dar a reușit să se vindece. A fost diagnosticată atunci cu cancer la colon și ficat, de care s-a vindecat. În această vară, medicii au descoperit că Rona Hartner suferă din nou de cancer, în stadiul patru.

ADVERTISEMENT

Din păcate, boala i-a fost fatală de data aceasta. La începutul lui octombrie, Rona Hartner a declarat, pentru FANATIK, că a învins cancerul cu ajutorul unui tratament miraculos.

“Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare.

Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni”, a spus, la momentul respectiv, regretata solistă.

Moartea Ronei Hartner a lăsat în urmă multă durere și suferință printre apropiați, cunoscuți, dar și fani. Fiica artistei, Rita, în vârstă de 15 ani, i-a fost alături mamei sale până în ultima clipă, la fel ca restul familiei.

ADVERTISEMENT