Life

Ce boală avea Rona Hartner. S-a mai vindecat o dată, dar până la urmă a răpus-o

Ce boală avea Rona Hartner. S-a mai vindecat o dată de ea, dar până la urmă tot aceasta a fost cea care i-a pus capăt vieții.
23.11.2023 | 14:31
Ce boala avea Rona Hartner Sa mai vindecat o data dar pana la urma a rapuso
Ce boală avea Rona Hartner. S-a mai vindecat o dată. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce boală avea Rona Hartner. Artista a murit la vârsta de 50 de ani. Ce boală a răpus-o, după ce se mai vindecase o dată.

Ce boală avea Rona Hartner. S-a mai vindecat o dată

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier. Aceasta a aflat de boală în 2019 și de atunci se luptă cu ea.

ADVERTISEMENT

A reușit să se mai vindece o dată în trecut, dar iată că de această dată boala i-a fost fatală. Rona Hartner s-a vindecat de cancer la aproape o lună de la momentul diagnosticării.

Vedeta povestea că a luat un medicament-minune, cu 13 pagini defecte secundare. Aceasta nu a avut însă vreo problemă și, deși avea cancer în stadiul 4, a reușit să se vindece.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au descoperit un remediu-miracol un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație”, a povestit Rona Hartner.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner s-a îmbolnăvit iar

Dar fericirea nu a durat prea mult pentru că boala a revenit din nou în corpul artistei. În vara acestui an vedeta a aflat din nou că are cancer la plămâni cu metastaze. Cancerul era din nou în faza patru.

Artista declarat atunci că ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de ea și că s-a epuizat foarte mult atât fizic cât și emoțional.

ADVERTISEMENT

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește.

Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta”, a spus vedeta. Până la urmă acest cancer a fost cel care i-a luat viața vedetei, pe 23 noiembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: