Life

Ella de la Puterea dragostei, în lacrimi: „Tot ce își dorește mama e să mă vadă”. Cum a orbit îngerul ei păzitor

19.10.2020 | 16:54
Ella de la Puterea dragostei in lacrimi Tot ce isi doreste mama e sa ma vada Cum a orbit ingerul ei pazitor
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei ascunde o poveste de viață dramatică. În spatele chipului zâmbitor și a frumuseții sale copleșitoare, fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D ascunde o poveste demnă de o ecranizare la Hollywood.

Ella de la Puterea dragostei, confesiuni dureroase despre mama ei nevăzătoare

Mama tinerei care a ajuns la inimile telespectatorilor în prima ediție a emisiunii Puterea dragostei a rămas nevăzătoare la vârsta de 14 ani și, practic, nu a văzut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit printre lacrimi că dorința cea mai mare a mamei sale este să o vadă în rochie de mireasă, însă speranțele că femeia va putea vreodată au murit de mult.

„Mi-am petrecut copilăria într-un sătuc din județul Botoșani. Am avut o copilărie destul de grea, pe care n-ar fi trecut-o oricine cu zâmbetul pe buze. 

ADVERTISEMENT

Mama mea la 14 ani a avut un abces la măsea, apoi s-a transferat pe creier, s-a dus prea târziu la doctor. La a patra operație i-au afectat nervii optici. Mama de la 14 ani nu a mai văzut”, a povestit Ella gâtuită de emoție la Teo Show.

Cum s-au cunoscut părinții vedetei

Aceasta a spus și cum s-au cunoscut părinții ei: „Nu l-a văzut nici pe tatăl meu. Mama mea locuia în Botoșani, lucra la fabrica de periaje. Unde locuia ea, la parter, locuia actuala mătușă a mea, sora tatălui meu. Tata venise din America. Mătușa mea i-a povestit tatălui meu despre mama, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit orbește”.

ADVERTISEMENT

„Tot ce își dorește mama este să mă vadă măcar în rochie de mireasă”, a spus Ella nemaiputând să își controleze plânsul.

Bruneta a vorbit și despre planurile ei de viitor, având în vedere că una din cele mai mari dorințe, aceea de a deveni doctor sau asistentă medicală nu se poate realiza pentru că îi este teamă de sânge.

ADVERTISEMENT

Vedetei i s-a propus din partea unei companii din Italia să participe la un concurs de frumusețe, Miss Eurocontinental 2021 și este extrem de mândră de asta.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT