Life

Ella Tina, disperată după ce a fost jefuită de o avere, în club: ”Ofer recompensă”

Ella Tina, una dintre starletele devenite celebre după Puterea Dragostei, a fost, de curând, jefuită, într-un club, de o mică avere.
09.02.2023 | 14:00
Ella Tina disperata dupa ce a fost jefuita de o avere in club Ofer recompensa
Ella Tina a fost jefuită de un bărbat, în club / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ella Tina a cunoscut succesul după ce a apărut în emisiunea Puterea Dragostei și a fost implicată în mai multe relații cu vedete de talia lui Jador sau Culiță Sterp. În exclusivitate pentru FANATIK, frumoasa brunetă a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la momentul în care a fost jefuită de o mică avere, într-un club din București, și a anunțat că a pus o recompensă pe capul bărbatului care i-a făcut pocinogul.

Ella Tina, recompensă pentru informații care duc la prinderea celui care a jefuit-o

Ella Tina a fost victima unui jaf în urmă cu câteva seri, într-un club din București. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut prin momente grele după ce un individ i-a furat geanta cu bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie o seară de distracție s-a transformat într-un coșmar pentru fosta iubită a lui Jador. Bruneta a ieșit într-un local din Centrul Capitalei cu câțiva prieteni cu care spera să aibă o seară de neuitat… Așa a și fost, însă nu în sensul în care și-ar fi dorit ea. Într-un moment de neatenție, un individ i-a furat geanta cu bani și acte brunetei.

În exclusivitate pentru FANATIK, Ella Tina a povestit cum s-a întâmplat totul. “Eram într-un local cu prietenii mei, veniseră și niște prieteni din Israel, stăteam la un pahar de vin. Cu cinci minute înainte de a pleca, eram la baie cu prietena mea și un bărbat a venit la masă și mi-a luat geanta care a rămas pe canapea”, ne-a dezvăluit Ella Tina.

ADVERTISEMENT

Fosta lui Jador a marturisit ca nu se astepta sa fie jefuita, mai ales că patronul localului este bun prieten cu ea. Acesta este și motivul pentru care, pe lângă imaginile pe care le-a postat pe conturile ei de socializare, cu bărbatul care a jefuit-o, bruneta anunță că oferă și o recompensă.

Ella Tina: ”Sper că poliția o să își facă treaba”

“Prietenul meu deține localul respectiv , așa că mă simțeam ca acasă. Nu mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva. Bărbatul acela a luat geanta, a băgat-o sub o haină și a dispărut! L-am rugat (n.r., pe proprietar) să îmi dea imaginile de pe camerele de supraveghere. S-a văzut cine este, apoi am mers la poliție, am depus o plângere și sper ca poliția să își facă treaba”, ne-a spus, în exclusuvitate, Ella Tina.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru a se asigura că va reuși să își recupereze bucurile, Ella Tina este dispusă să ofere recompense generoasă. ”Nu mă gândesc la sumă… Sper ca poliția să își facă treaba, deși am așteptări scăzute…”, a mai precizat Ella, pentru FANATIK.

De altfel, susține starleta de la Puterea Dagostei, este convinsă că Poliția ar ptea să dea de urma celui care a jefuit-o fără să își bată prea mult capul. ”Există posibilitatea să se găsească foarte ușor( n.r. hoțul) pentru că s-a arătat pe cameră. Este în centrul Bucureștiului și sunt singură că sunt camere.

ADVERTISEMENT

Geanta este de valoare, portofelul, la fel, le primisem cadou de ziua mea. Aveam bani, aveam acte, aveam lucruri importante. Nu știu la cât se ridică prejudiciul, pe la vreo 10.000 de euro. Vreau să ofer recompensă oricui are informații despre bărbatul respectiv. Nu mă gândesc la sumă…”, a declarat Ella Tina  în exclusivitate pentru FANATIK.

Ella Tina, marcată de moartea mamei sale

În urmă cu câteva luni, Ella Tina a trecut printr-o dramă cumplită: mama ei, singurul sprijin al starletei de la Puterea Dragostei, a încetat din viață după o lungă suferință. „Când am fost în prezența ei au fost mai multe discuții, nu ne-am așteptat că o să plece atât de repede. A fost un apel telefonic în care mi-a zis să mă grăbesc să mă duc acasă.

Mi-a zis că mă așteaptă acasă, iar în câteva ore a murit, nu am mai prins-o în viață.  Sunt poate puțin bipolară, îndurerată, am o inimă îndurerată care cu siguranță nu se va vindeca niciodată cât voi fi pe pământul asta. Au fost nopți nedormite, ore cu care îmi găsesc cu greu liniștea. Mi-e greu în momentul de față, încerc să fiu și lângă tată, încerc să mă stabilizez și eu să nu o iau razna”, spunea Ella Tina la acel moment.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Așa arată baza de pregătire a României la EURO 2024
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat...
Florin Răducioiu se întrece în declarații de dragoste pentru iubita lui. A uitat de divorț și și-a găsit fericirea la 53 de ani
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
A murit Denny Laine, o legendă a muzicii rock care a cântat cu...
A murit Denny Laine, o legendă a muzicii rock care a cântat cu Paul McCartney
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc...
Uluitor! Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română