Life

Ella Tina de la Puterea Dragostei, în doliu. Mama tinerei s-a stins din viață

Ella Tina de la Puterea Dragostei, momente dureroase. Vedeta și-a pierdut mama care se lupta de ceva vreme cu o boală nemiloasă.
06.11.2022 | 10:45
Ella Tina de la Puterea Dragostei in doliu Mama tinerei sa stins din viata
Ella Tina de la Puterea Dragostei, momente dureroase. Vedeta și-a pierdut mama. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D este în doliu. Mama tinerei s-a stins din viață, după ce în urmă cu ceva vreme afla că suferă de cancer. Femeia a luptat pentru viața sa, însă din păcate, organismul i-a cedat sâmbătă, 5 noiembrie 2022.

Ella Tina de la Puterea Dragostei, momente dureroase. Vedeta și-a pierdut mama

Ella Tina de la Puterea Dragostei a transmis că nu va fi activă în social media o perioadă. Tânăra trebuie să se ocupe de cele necesare înmormântării mamei sale. Cel mai probabil femeia va fi condusă pe ultimul drum în orașul natal, Botoșani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă trece prin momente dureroase, mai ales că nu este singura neplăcere de care are parte în ultima perioadă. Fosta iubită a lui Jador s-a despărțit recent de iubitul arab, iar acum trebuie să-și înmormânteze mama.

Tânăra a lăsat un mesaj emoționant în social media, unde și-a exprimat dragostea și recunoștința pentru cea care i-a dat viață. Ella Tina de la Puterea Dragostei consideră că femeia e singura care a iubit-o cu adevărat până acum.

ADVERTISEMENT

„Vreau să anunț colaboratorilor mei că nu mai pot onora o perioadă colaborările, iar voi cei care mă iubiți pe mine, vă anunț că o perioadă nu voi mai apărea pe story!

Îmi pare rău, dar astăzi Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere de până acum! O jumătate din inima mea a încetat să mai bată.

ADVERTISEMENT

Drum liniștit, mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic”, este mesajul transmis de brunetă pe InstaStory.

Ella Tina, devastată de durere. Mama tinerei a murit

Ella Tina de la Puterea Dragostei este devastată de durere după ce mama sa a murit. Tânăra i-a dedicat la un moment dat și o melodie celei care i-a dat viață, având numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru ea.

ADVERTISEMENT

Bruneta a luptat până-n ultima clipă pentru mama sa și chiar a cerut ajutorul fanilor atunci când a avut nevoie de o perfuzie care nu se găsea. Din păcate, fosta iubită a lui Jador nu a reușit să-i salveze viața și problemele de sănătate s-au agravat.

Mama tinerei era oarbă de ani buni, iar de la o vreme fusese diagnosticată cu cancer, lucru despre care Ella Tina a vorbit de mai multe ori, în speranța că problemele de sănătate vor avea o rezolvare.

ADVERTISEMENT
Tags: