Life

Ella Tina de la Puterea Dragostei, ultimele cuvinte auzite de la mama sa. Ce i-a spus înainte să moară e cutremurător

Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre ultima conversație cu mama sa. Ce nu poate uita fosta concurentă de la Kanal D.
27.11.2022 | 18:08
Ella Tina de la Puterea Dragostei ultimele cuvinte auzite de la mama sa Ce ia spus inainte sa moara e cutremurator
Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre ultima conversație cu mama sa. Ce nu poate uita bruneta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte auzite de la mama sa. Ce i-a spus înainte să moară e cutremurător. Vedeta a explicat că nu se aștepta ca moartea să intervină atât de repede, deși femeia suferea de cancer la sân.

Ella Tina de la Puterea Dragostei, despre ultima conversație cu mama sa. Ce nu poate uita bruneta

Ella Tina de la Puterea Dragostei și-a pierdut mama în urmă cu două săptămâni. Femeia a decedat după o lungă suferință cu o boală nemiloasă care recidivase, dar nu înainte de a avea o ultimă discuție cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la Kanal D nu a reușit să-i fie aproape în ultimele clipe din viață, însă nu va uita niciodată discuțiile pe care le-au purtat de-a lungul timpului. Bruneta a ajuns acasă, în orașul natal, după ce femeia își dăduse sfârșitul.

„Când am fost în prezența ei au fost mai multe discuții, nu ne-am așteptat că o să plece atât de repede. A fost un apel telefonic în care mi-a zis să mă grăbesc să mă duc acasă.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că mă așteaptă acasă, iar în câteva ore a murit, nu am mai prins-o în viață.  Sunt poate puțin bipolară, îndurerată, am o inimă îndurerată care cu siguranță nu se va vindeca niciodată cât voi fi pe pământul asta.

Au fost nopți nedormite, ore cu care îmi găsesc cu greu liniștea. Mi-e greu în momentul de față, încerc să fiu și lângă tată, încerc să mă stabilizez și eu să nu o iau razna.

ADVERTISEMENT

Încerc să fiu mai puternică ca niciodată atât cât pot și îmi permite sănătate”, a declarat Ella Tina pentru spynews.ro.

Ella Tina, puternică pentru tatăl său

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se concentrează în prezent pe relația cu tatăl său cu care nu s-a înțeles tocmai bine până acum. Din păcate, bărbatul are probleme de sănătate, motiv pentru care Ella Tina vrea să stea mai mult în preajma lui.

ADVERTISEMENT

Figura paternă suferă de diabet, în urmă cu câteva lunii fiind foarte speriată din această cauză. Tânăra s-a temut să nu ajungă orb, așa cum a fost și regretata sa mamă. În prezent, cântăreața este puternică pentru tatăl său.

ADVERTISEMENT