Life

Scandal între DJ Project și Ellie White. Gino Manzotti răspunde acuzațiilor: „98% din ce spune nu e adevărat”

Gino Manzotti răspunde declarațiilor pe care Ellie White le-a făcut în urmă cu câteva zile. Ce spune despre plecarea cântăreței din formația DJ Project?
14.03.2022 | 14:52
Scandal intre DJ Project si Ellie White Gino Manzotti raspunde acuzatiilor 98 din ce spune nu e adevarat
Gino Manzotti răspunde acuzațiilor aduse de Ellie White. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Ellie White a publicat, pe blogul său personal, un articol în care vorbește despre motivele care au determinat-o să părăsească proiectul DJ Project, în urmă cu 13 ani. Artista a invocat mai multe motive cu care fostul său coleg, Gino Manzotti, nu este de acord.

Scandal între Ellie White și Gino Manzotti de la DJ Project

Ellie White, pe numele său real Elena Baltagan, și-a început cariera muzicală în 2003 și, totodată, colaborarea cu Dj Project. După 7 ani în care au avut succes împreună, artista a hotărât să părăsească proiectul în 2009, însă fără a oferi prea multe detalii publicului.

ADVERTISEMENT

Acum, artista a făcut mai multe acuzații cu care Gino Manzotti nu este de acord. Cântărețul spune că Ellie White i-a fost dragă întotdeauna și că nu-i înțelege atitudinea de acum.

„Elena nu a rămas niciodată fără bani din DJ Project, chiar dacă pleca mai repede. Totul s-a întâmplat de la un concert în care nu și-a făcut prezența.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu pleacă din trupa DJ Project pentru că e slab plătit. Ca dovadă, înainte să plece a schimbat trei mașini, bănuiesc că nu stătea prost cu banii.”, a explicat Gino, la Antena Stars.

Despre o posibilă revenire a lui Ellie White în formația DJ Project, Gino Manzotti spune că o discuție în acest sens nu a existat niciodată. Când vine vorba despre atenția primită de artistă în trupă, fostul său coleg spune că întotdeauna, atât el, cât și Maxx și-au dorit ca ea să fie în prim plan și au încurajat-o să arate cât mai bine.

ADVERTISEMENT

„Dacă ar avea o piesă bună, ar ajunge pe radio”

„Nu țin minte să mă fi certat cu Elena sau să avem o relație nașpa. M-am ferit de-a lungul anilor să dau explicații. Dacă a părăsit trupa sau a fost dată afară e irelevant.

Din articolul ăla, 98% din ce spune nu e adevărat, ca să nu mă exprim că este o minciună. Elena, de 15 ani, tot scoate piese. Cu succes, fără succes, nu știu. Eu nu o văd în topuri. Sincer, m-aș bucura să o văd. Dacă ar avea o piesă bună, ar ajunge pe radio.

ADVERTISEMENT

De 22 de ani facem proiectul ăsta doar pentru distracție. În momentul în care n-o să mai avem succes, nu o să mai auziți de noi. Nu o să umblăm să căutăm scandaluri, să ne legăm de alte trupe sau de alți artiști.”, a adăugat cântărețul.

Care au fost motivele pentru care Ellie White a părăsit formația DJ Project?

Pentru că încă primea întrebări despre acest subiect, dar și despre o posibilă revenire în trupă, Ellie White a decis să le ofere fanilor săi un răspuns. Artista a mărturisit că a refuzat să facă acest lucru în 2009 pentru a nu fi percepută greșit de către public.

„La momentul despărțirii nu am vrut să expun aceste lucruri pentru ca nu am vrut  fiu percepută drept o profitoare, de aceea le-am permis băieților sa arunce cu noroi în mine și am încasat totul cu zâmbetul pe buze și cu lacrimi în suflet.”, a declarat Ellie White.

Vedeta a adăugat că primul concert pe care l-a avut împreună cu Dj Project a fost unul neanunțat și că nu a fost niciodată plătită. Susține că, la acea vreme, trăia cu 250 de lei pe lună, iar pentru prestație trebuia să primească 500 de lei.

„Fraza ‘ești grasă ți nu te vrea nimeni’ a fost laitmotiv-ul relației mele cu băieții de la DJ Project”

În plus, artista afirmă că Gino Manzotti și Maxx o criticau adesea pentru aspectul ei fizic și că a încercat atât de mult să slăbească, încât a ajuns să aibă probleme de sănătate. Ellie White a povestit că nu înțelegea de ce nu apare în reviste.

„Mi-am luat inima în dinți și l-am întrebat pe managerul nostru de atunci, Emil Burloi, eu de ce nu sunt pe acolo. Răspunsul domnului manager a fost cp revistele nu mă vor, că sunt grasă. ‘Pune-te pe slăbit, si pe urma mai vorbim cu ei’. Mult mai târziu ( după despărțire) am aflat, de fapt, că revistele mă voiau, că nu eram grasa. Însă domnul manager le spunea că ‘Elena nu vrea sa apară în reviste!’ 

Fraza ‘ești grasă și nu te vrea nimeni’ a fost laitmotiv-ul relației mele cu băieții de la DJ Project. Faptul că nu mă încadram în tiparul femeii lor ideale mi-a făcut viața alături de ei un calvar. Atât de mult, încât la un moment dat m-am trezit că îmi cade părul dintr-o sprânceană. Atât de mult mi-a căzut, încât nu mai aveam păr decât foarte puțin în partea mai mare.”, a spus artista.

Mai mult, atunci când Ellie White a început să-și schimbe stilul vestimentar și să adopte ținute mai feminine, care să o pună în evidență, băieții ar fi fost geloși, după cum a scris solista pe blogul ei.

 

ADVERTISEMENT