Life

Elon Musk a șters contul de Twitter al tânărului care îi urmărea avionul personal

Elon Musk a șters contul de Twitter al tânărului care îi monitoriza zborurile cu avionul personal și care avea jumătate de milion de urmăritori.
15.12.2022 | 01:15
Elon Musk a sters contul de Twitter al tanarului care ii urmarea avionul personal
Elon Musk a avut și o discuție privată cu tânărul care îi monitoriza avionul. Sursa foto: Fox Business
ADVERTISEMENT

Elon Musk s-a răzbunat pe tânărul care îi urmărea cursele cu avionul privat. Cel mai bogat om din lume și proprietarul Twitter i-a suspendat definitiv contul lui Jack Sweeney, un student din Florida.

Elon Musk s-a răzbunat pe tânărul care îi urmărea zborurile cu avionul privat. I-a șters contul de Twitter

Jack Sweeney avea aproape jumătate de milion de următori pe contul de Twitter ”Elon Musk’s Jet”, iar acum a rămas și fără aceștia, potrivit CNBC.

ADVERTISEMENT

S-a invocat și un motiv al anulării contului lui Jack Sweeney, anume acela de încălcare a regulilor comunității.

Elon Musk i-ar fi trimis mesaje în privat studentului. Ce au discutat cei doi

Jack Sweeney a intrat în atenția lumii publice în ianuarie 2022, dezvăluind un mesaj privat dintre el și miliardarul, în care acesta îi solicita să-și închidă contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Jack Sweeney a luat atitudine față de mesajul lui Elon Musk și i-a cerut acestuia o mașină foarte scumpă.

”Da, pot, dar te va costa un [Tesla] Model 3, în caz că nu glumești?”, i-a scris Sweeney, după care Elon Musk i-ar fi spus că nu vrea și că nu se lasă doborât de ”ideea de a fi doborât de un țăcănit”.

ADVERTISEMENT

A mai urmat un alt schimb de replici tăioase, iar Elon Musk văzând că tânărul nu se lasă înduplecat i-ar fi spus că îi dă 5.000 de dolari. Însă, nici așa Jack Sweeney nu a cedat, solicitând mai mult, 50.000.

”E vreo șansă să urci la 50.000$?.Ar fi un sprijin grozav pentru facultate și s-ar putea chiar să îmi permită să îmi iau o mașină, poate chiar un Model 3”, i-a mai scris Jack Sweeney lui Elon.

ADVERTISEMENT

Musk i-ar mai fi transmis apoi că se va gândi, iar la câteva zile după conversația acidă, studentul a mai dezvăluit că i-a mai scris încă o dată miliardarului pentru a-i solicita un internship la Tesla, dar acesta nu i-a mai răspuns și chiar l-a blocat.

”Știți, e puțin bizar, el vrea contul dat jos și pare că ar fi cu adevărat furios”, a mai transmis Jack Sweeney la începutul acestui an, urmăritorilor săi.

Elon Musk a preluat Twitter în această toamnă, în octombrie. Șeful Tesla și Space X ar fi cumpărat platforma cu 44 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: