Life

Elon Musk, schimbări constante la Twitter. A introdus o nouă etichetă, dar a șters-o rapid

Elon Musk, schimbări constante la Twitter. A introdus o nouă etichetă și apoi a șters-o rapid, el însuși făcând anunțul pe propria rețea de socializare.
10.11.2022 | 11:15
Elon Musk schimbari constante la Twitter A introdus o noua eticheta dar a sterso rapid
Elon Musk, schimbări constante la Twitter. Foto Colaj Fanatik / Pixabay și Instagram
ADVERTISEMENT

Elon Musk a făcut o nouă schimbare la Twitter, dar a decis să renunțe rapid la ea, el însuși anunțând acest lucru pe platformă.

Elon Musk, schimbări constante la Twitter. De ce a introdus o nouă etichetă și a șters-o rapid

Elon Musk a introdus eticheta „official” pe Twitter, companie pe care o deține, dar apoi a anunțat că a renunțat la ea.

ADVERTISEMENT

“I just killed it” (Tocmai am „ucis-o”), a scris Musk pe Twitter.

Multimilionarul nu a explicat care este motivul care l-a făcut să renunțe la această etichetă, dar cert este că a anunțat și faptul că oamenii trebuie să se aștepte la unele greșeli din partea companiei sale, după ce a preluat-o.

Acesta a mai anunțat și faptul că tot ceea ce nu funcționează va fi schimbat, iar lucrurile bune de pe plaformă vor continua să existe.

ADVERTISEMENT

”Vă rugăm să rețineți că Twitter va face o mulțime de lucruri prostești în următoarele luni. Vom păstra ceea ce funcționează și vom schimba ceea ce nu funcționează.”, a mai spus acesta, tot pe rețeaua de socializare.

Ce scop avea eticheta introdusă de Elon Musk pe Twitter. Cine o putea folosi

Eticheta care a fost scosă din „grilă” de Elon Musk putea fi folosită doar de celebrități și de figurile politice.

ADVERTISEMENT

Era ceva mai mult decât acea bifă albastră pe care o cunoaștem deja și care este prezentă pe multe rețele de socializare și care semnifică faptul că este vorba despre o celebritate „verificată”.

Liderii politici primiseră eticheta ”Official Government” pe Twitter, care a fost scoasă și ea. Președinții Joe Biden și Emmanuel Macron o primiseră, dar a fost retrasă odată cu ștergerea sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, eticheta „official” pe care o introdusese Elon Musk pe Twitter fusese atribuită către alte personalități, cum ar fi Papa Francisc.

În mijlocul testelor făcute, Elon Musk a creat și un sondaj de opinie pentru a afla dacă utilizatorii întâmpină unele dificultăți.

„Vedeți mult mai puțini bots/scam-uri/spam?”, a mai scris acesta pe rețelele de socializare, oferind drept variante de răspuns doar Da sau Nu.

ADVERTISEMENT
Tags: