Life

Ema de la Insula iubirii nu a mai evitat răspunsul, întrebată dacă e însărcinată: „Sunt în 30 de luni”

Ema de la Insula iubirii a vorbit despre presupusa ei sarcină, după ce a fost imortalizată cu o burtică suspectă, la mare.
05.08.2023 | 14:58
Ema de la Insula iubirii nu a mai evitat raspunsul intrebata daca e insarcinata Sunt in 30 de luni
Ema, participantă la Insula iubirii 2023. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ema de la Insula iubirii a ținut să clarifice adevărul despre așa-zisa ei sarcină, într-un live realizat pe TikTok, sâmbătă, 5 august 2023.

Este sau nu însărcinată Ema de la Insula iubirii?

Ema Oprișan a intrat live azi pe TikTok, unde a stat de vorbă cu comunitatea ei, evident, fără să poată dezvălui lucruri din culisele emisiunii Insula iubirii.

ADVERTISEMENT

Cea mai repetată întrebare din partea internauților a fost dacă e sau nu însărcinată, iar bruneta nu a putut evita prea mult răspunsul, căci secțiunea de comentarii de la live-ul ei a fost inundat inclusiv cu urări de bine pentru viitorul ei bebeluș.

Ei bine, se pare că burtica suspectă pe care a afișat-o de curând la mare (imaginile au fost prezentate de curând pe contul de Instagram al Viperelor vesele) nu are de-a face cu nicio sarcină.

ADVERTISEMENT

Ema de la Insula iubirii a făcut câteva ironii pe tema asta, în răspunsul ferm pe care le-a dat curioșilor. Femeia are deja un băiețel. Acesta putea fi al doilea bebeluș al vedetei, însă, spre dezamăgirea fanilor, vedeta Antenei 1 nu este gravidă!

Ema Oprișan a spus doar că s-a îngrășat, pentru că după venirea din Thailanda a mâncat foarte mult. Nu a vrut să evite nicio plăcere culinară… Așa că și-a satisfăcut toate poftele.

ADVERTISEMENT
ema insula iubirii
Ema de la Insula iubirii a declarat într-un live pe TikTok (dreapta) că nu e însărcinată. Zvonurile au început de la fotografia postată de Viperele Vesele (stânga)

„Sunt în 30 de luni. Am mâncat ca purceaua”

„Da, sunt în 30 de luni (n. red..: a spus Ema de la Insula iubirii ușor zeflemitoare, răspunzând la comentarii). Am mâncat ca purceaua de când am venit din emisiune”, a spus focoasa brunetă, lămurind acest mister.

Unii dintre fani nu au crezut-o nici după ce aceasta a spus că nu e adevărat ce s-a speculat despre ea. O parte din cei care o urmăresc în reality-show-ul de la Antenă sunt convinși că Ema ascunde adevărul. Unii cred că ar avea semnată vreo exclusivitate cu vreuna din emisiunile de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Până una alta, Ema a spus-o clar! NU este însărcinată! Dacă ar avea motive de ascuns acest lucru, asta se va afla pe parcurs, în mod cert!

 

ADVERTISEMENT