Life

Emi de la Noaptea Târziu și viitoarea soție, implicați într-un accident rutier. În ce stare se află: „Viața e imprevizibilă”

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, viitoarea sa soție, au fost implicați într-un accident în trafic. Cum s-a petrecut totul.
07.03.2023 | 11:05
Emi de la Noaptea Tarziu si viitoarea sotie implicati intrun accident rutier In ce stare se afla Viata e imprevizibila
Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa au fost implicați într-un accident rutier. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emi de la Noaptea Târziu le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că a fost implicat într-un accident în trafic. La volan se afla Mădălina, viitoarea soție a artistului, dar amândoi sunt în afara pericolului.

Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa, implicați într-un accident de mașină

Emi de la Noaptea Târziu și logodnica sa, Mădălina, au fost implicați într-un accident rutier. Vinovat a fost un alt șofer, un bărbat mai în vârstă, care în încercarea disperată de a găsi un loc de parcare în București nu a mai ținut de cont de regulile de circulație.

ADVERTISEMENT

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotărât să încerce o manevră puțin periculoasă”, a povestit Emi de la Noaptea Târziu pe Instagram.

Emi și viitoarea sa soție nu au fost răniți, însă au fost foarte iritați de cele întâmplate. Totuși, după ce au descoperit motivul pentru care bărbatul se grăbea, ei s-au simțit vinovați pentru reacția avută.

ADVERTISEMENT

„Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație”, a relatat Emi.

Soția bărbatului care a provocat accidentul este bolnavă de cancer

Șoferul care a provocat accidentul în care au fost implicați Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina i-a dezvăluit artistului că tot ce își dorea era să ajungă la un restaurant cu soția lui, pentru că această suferă de cancer și urma să se interneze a doua zi.

ADVERTISEMENT

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 – 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente.

La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze”, a povestit artistul.

ADVERTISEMENT

Pus în această situație, Emi i-a chemat un taxi șoferului care l-a lovit, pentru că acesta să poate ajunge, totuși, să ia masa cu soția sa, așa cum și-a dorit de la bun început: „Uneori viața e ciudată și imprevizibilă. Oare e normal că eu am un sentiment de părere de rău combinat cu vinovăție?”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT