News

Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Iubita sa, înmormântată săptămâna trecută

Vin vești bune de la Craiova: Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică, va fi externat. Iubita sa, Meliss, a fost înmormântată săptămâna trecută.
08.07.2023 | 10:52
Emi tanarul injunghiat in Gradina Botanica din Craiova va fi externat Iubita sa inmormantata saptamana trecuta
Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Va continua un program de recuperare acasă. Sursa foto: gds.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai multe zile de suferință, în care medicii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire, Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Iubita sa, Meliss, a fost înmormântată în urmă cu exact o săptămână.

Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Va continua un program de recuperare acasă

La finalul lunii iunie, doi tineri, Emi și Meliss, au fost înjunghiați în plină zi de un elev al unei școli militare, de doar 17 ani. În urma atacului de la Grădina Botanică din orașul oltean, Meliss s-a stins din viață pe loc.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe iubitul său, Emi, acesta a ajuns în stare gravă la spital. Într-o primă fază, medicii au fost rezervați în privința stării de sănătate a tânărului. În Bănie s-a declanșat o mobilizare exemplară, cu zeci de oameni care au donat sânge pentru tânăr.

Rezultatele nu au întârziat să apară. Duminica trecută, medicii au spus că băiatul este conștient, iar șansele să își revină cresc. Emi a fost monitorizat și internat pe secția de Terapie Intensivă, evoluția lui fiind una favorabilă. A ieșit ulterior de la ATI.

ADVERTISEMENT

Evoluţia pacientului este favorabilă. Este internat, în continuare, în clinica Chirurgie Toracică, conștient, cooperant, stabil respirator și hemodinamic și urmează tratament specific”, au precizat surse medicale din carul Spitalului de Urgență Craiova pentru cei de la DoljPress.

Între timp, veștile bune de la Craiova continuă să vină. Starea tânărului s-a ameliorat foarte mult, astfel că acesta urmează a fi externat la începutul săptămânii viitoare, conform Digi24. El va urma un tratament de recuperare de acasă.

ADVERTISEMENT

Meliss, iubita lui Emi, înmormântată săptămâna trecută

Deși s-a trezit din comă în urmă cu mai multe zile și a fost conștient, Emi încă nu știe că iubita lui a decedat. Întrucât starea lui de sănătate cere îngrijiri speciale, medicii spun că el trebuie protejat de orice șoc pe care l-ar putea trăi.

Sâmbăta trecută, la Craiova, a avut loc înmormântarea lui Meliss. Zeci de persoane, rude, prieteni sau oameni impresionați de această poveste, au condus-o pe ultimul drum pe fata de 14 ani ucisă la Grădina Botanică.

ADVERTISEMENT

”Meliss a fost un dar neprețuit, o prezență specială în viețile noastre. Ne-a luminat calea cu dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur. În ciuda durerii adânci pe care o simțim acum, păstram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o în lumea noastră. Să ne unim forțele într-un adio plin de iubire si recunoștință. Să o înconjurăm cu energia pozitivă în timp ce îi urăm drum lin și pace veșnică”, a fost mesajul emoționant transmis de mama fetei.

ADVERTISEMENT
Tags: