News

Ultimele cuvinte ale lui Melis, fata ucisă la Craiova. Ce a apucat să le spună poliţiştilor

Ultimele cuvinte ale lui Melis, fata ucisă la Craiova. Noi detalii ies la iveală cu privire la crima care a șocat întreaga țară.
30.06.2023 | 16:29
Ultimele cuvinte ale lui Melis fata ucisa la Craiova Ce a apucat sa le spuna politistilor
Ultimele cuvinte ale lui Melis, fata ucisă la Craiova. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Captura Antena 3/ Digi 24
ADVERTISEMENT

Ultimele cuvinte ale lui Melis, fata ucisă la Craiova. Noi informații ies la iveală despre crima de la Grădina Botanică din Craiova, care a șocat întreaga țară. Ce a spus victima polițiștilor înainte să își dea ultima suflare.

Ultimele cuvinte ale lui Melis, fata ucisă la Craiova

FANATIK vă informa într-un articol anterior cu privire la faptul că Melis a fost cea care a dat primul apel la 112 după atacul sângeros. Fata a apucat să sune, apelul ei fiind înregistrat pe 27 iunie, la ora 16:03.

ADVERTISEMENT

Melis a format numărul unic pentru apeluri de urgență și le-a relatat polițiștilor ce s-a întâmplat. A spus că un băiat i-a înjunghiat atât pe ea, cât și pe Emanuel. „Are faţa acoperită”, acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit înainte să moară.

Ulterior, la 16:05 a fost efectuat un alt apel la 112 de către un bărbat care a trecut prin zona respectivă și a făcut descoperirea macabră. Acesta a spus că doi tineri au fost atacați, fiind plini de sânge.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns echipajele de intervenție. Deși medicii au încercat zeci de minute în șir să o resusciteze pe fată, din păcate Melis nu a putut fi salvată. Emanuel, prietenul minorei, a fost preluat în stare gravă și transportat la spital.

Cu câteva zile înainte, Melis a fost fotografiată în apropiere de locul crimei

De asemenea, ultima fotografie cu Melis a fost făcută cu doar câteva zile înainte de crimă, chiar în zona locului în care a fost ucisă. Acolo, fata a mers împreună cu colegii pentru a fi fotografiați pentru albumul de absolvire, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Colegii fetei spun că obișnuiau să meargă foarte des în Grădina Botanică, pentru a se plimba. Totodată, ei susțin că Melis nu îl cunoștea pe suspectul crimei, Alexandru Fojică. Niciunul dintre prietenii fetei nu l-a văzut vreodată.

Melis va fi condusă pe ultimul drum, sâmbătă, 1 iulie, la ora 11:00. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Sineasca. „In ciuda durerii adanci pe care o simtim acum, pastram vie amintirea bucuriei pe care a adus-o in lumea noastra.

ADVERTISEMENT

Sa ne unim fortele intr-un adio plin de iubire si recunostinta. Sa o inconjuram cu energia pozitiva in timp ce ii uram drum lin si pace vesnica.”, mama copilei de 14 ani, Ana Maria Lungu, cu privire la înmormântarea Melisei.

ADVERTISEMENT
Tags: