News

Emil Ciurar a primit acceptul italienilor să vină în România să-și îngroape copiii și părinții! Toți au murit în tragedia din Arezzo

14.06.2020 | 13:07
Emil Ciurar a primit acceptul italienilor sa vina in Romania sasi ingroape copiii si parintii Toti au murit in tragedia din Arezzo
ADVERTISEMENT

Emil Ciurar a primit acceptul italienilor să vină în România ca să-și îngroape copiii și părinții! Vă readucem aminte că bistrițeanul este arestat după ce a provocat o adevărată tragedie pe autostrada A1 din Italia. Nenorocirea s-a petrecut pe data de 5 iunie.

Acum, acesta poate să se întoarcă în țară pentru a participa la funeraliile celor pe care i-a omorât. Din păcate, fetița de numai 8 luni și băiețelul de 10 ani ai tânărului, precum și părinții acestuia au murit pe loc în accidentul din Italia.

ADVERTISEMENT

De remarcat că înmormântarea celor patru va avea loc la Reteag, în Bistrița-Năsăud. Conform primelor informații, românul a făcut o cerere pentru a putea merge în țară.

Italienii și-au dat ok-ul pentru ca Emil Ciurar să participe la înmormântarea rudelor pe care le-a ucis

Decizia a fost luată de judecătoarea de instrucție Giulia Soldini. Conform presei din Italia, Emil Ciurar poate pleca din arestul la domicilu, dar trebuie să îndeplinească o condiție.

ADVERTISEMENT

Este obligat să se întoarcă în Italia imediat după după înmormântare. Tânărul va fi însoțit în România de unchiul său, la domicilul căruia execută arestul preventiv.

Doi copii și doi bunici au murit pe loc

Între timp, după o săptămână de la producerea accidentului, cele patru sicrie au plecat din Italia și au ajuns la Reteag, în Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că incidentul rutier s-a produs între Arezzo și Monte San Savino, după ce Emil Ciurar a adormit la volan.

Bărbatul conducea un Volkswagen Sharan în care se aflau 8 persoane printre care șoferul, soția acestuia, cei patru copii ai cuplului și bunicii paterni ai acestora din urmă.

ADVERTISEMENT

Doi dintre copiii lui Emil Ciurar, o fetiță de 8 luni și un băiețel de 10 ani, precum și părinții acestuia, au murit pe loc după impactul mașinii cu un TIR.

Mai trebuie menționat că el a scăpat nevătămat, în timp ce soţia lui și ceilalți doi copii ai familiei au fost transportaţi la spital în stare gravă.

De altfel, ultimele secunde înainte de producerea tragediei au fost povestite chiar de șofer. “Tata a țipat la mine: Fii atent! Am deschis ochii, am văzut TIR-ul în fața mea și am încercat să trag stânga de volan. Câțiva centimetri și i-aș fi putut salva pe toți”, își amintește bărbatul.

Acum, Emil Ciurar este acuzat de omucidere rutieră multiplă și riscă până la 21 de ani de închisoare

 

 

 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete