Life

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Mi-a dat aripi”. Au fost sau nu iubiți?

Emil Rengle, declarații despre relația cu Alexandra Stan. Care este adevărul din spatele zvonurilor despre relația celor doi.
27.02.2023 | 15:24
Emil Rengle adevarul despre relatia cu Alexandra Stan Mia dat aripi Au fost sau nu iubiti
Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan. Foto colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a vorbit despre relația sa cu Alexandra Stan, despre care s-a spus că ar fi avut mai mult decât o prietenie. Care este adevărul, de fapt.

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan

Emil Rengle a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a deschis și subiectul relației sale cu Alexandra Stan, despre care s-a spus că a fost iubita lui.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle a spus că nu a declarat niciodată că a avut o relație cu Alexandra Stan și singura conexiune care îi leagă este cea de iubire frățească, și nu de una de cuplu.

Chiar și așa, Emil Rengle a mai spus despre Alexandra Stan că este o persoană absolut specială care i-a schimbat viața pentru totdeauna în bine și că „i-a dat aripi”.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle, declarații de iubire pentru Alexandra Stan, dar o vede doar ca pe o soră

De asemenea, celebrul dansator a mai spus că o iubește pe Alexandra Stan ca pe o soră, dar a ținut să precizeze că iubirea lor este una „liberă” și că niciunul dintre ei nu crede în relații.

„Nu am declarat absolut niciodată că am avut o relație cu Alexandra Stan. Pot să spun că o iubesc ca pe sora mea. Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața.

ADVERTISEMENT

A adăugat enorm în bagajul meu. Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi. O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații”, a dezvăluit acesta.

Emil Rengle a mai precizat și că niciuna dintre relațiile sale „adevărate” nu au fost aflate de presă și le-a trăit în liniște, fără ca oamenii să afle despre persoana de lângă el.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală. Niciodată nu m-am afișat cu relațiile mele. Niciuna dintre relațiile cu adevărat pe care le-am trăit nu au ajuns în presă”, a mai spus acesta la emisiune.

ADVERTISEMENT