Life

Alexandra Stan i-ar fi “furat” iubitul unei asistente TV: ”Și-a văzut interesul, a prins-o flama iubirii”

Alexandra Stan i-a suflat iubitul unei cunoscute asistente TV. Ce a dezvăluit vedeta de la Star Matinal despre cântăreață.
29.11.2022 | 10:34
Alexandra Stan iar fi furat iubitul unei asistente TV Sia vazut interesul a prinso flama iubirii
Alexandra Stan i-a suflat iubitul unei cunoscute asistente TV. Ce a dezvăluit vedeta de la Star Matinal. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România i-a stricat relația unei vedete de la Antena Stars. Tânăra susține că artista și-a văzut propriul interes după ce a prins-o flama iubirii, motiv pentru care acum a rămas singură.

Alexandra Stan i-a suflat iubitul unei cunoscute asistente TV. Ce a dezvăluit vedeta de la Star Matinal

Alexandra Stan este ținta unui scandal amoros, după ce Bianca Alexandra, o asistentă de la Antena Stars, a dezvăluit că îndrăgita artistă i-a furat partenerul de viață cu care avea o relație de dragoste de mai bine de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Cântăreața ar fi intervenit în legătura amoroasă dintre vedeta de la Star Matinal și Diego. Se pare că blondina i-a scris acestuia să o părăsească pe fosta parteneră de viață, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă.

Asistenta TV a răbufnit pe rețelele de socializare, unde a povestit că fosta concurentă de la Survivor România nu a ținut cont că bărbatul era implicat într-o relație amoroasă. Acum Bianca Alexandra simte că a fost folosită.

ADVERTISEMENT

„Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să spun multe, nu am cuvinte.

Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui. Probabil și ea a suferit la rândul ei și probabil că nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față”, a spus tânăra pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Diego, iubitul Alexandrei Stan
Diego, iubitul Alexandrei Stan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alexandra Stan, pusă la zid de asistenta de la Star Matinal

„Și-a văzut interesul, a prins-o flama aceasta a iubirii, a atracției, care m-a păcălit și pe mine la început, dar am ajuns la concluzia că oamenii nu o să se schimbe. Nu a avut nici măcar demnitatea să vină și să îmi spună ce se întâmplă, a trebuit să aflu eu.

Chiar am apreciat-o foarte mult pe fata asta, dar acum nu pot să mai apreciez oamenii ăștia falși”, a completat asistenta TV, pe social media.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Bianca Alexandra a mărturisit că nu este doar o femeie părăsită și înșelată, ci o persoană care l-a susținut pe fostul partener de viață să crească și să evolueze din toate punctele de vedere.

Totodată, vedeta susține că actualul iubit al Alexandrei Stan nu are niciun fel de orientare în viață. Din păcate, tânăra a fost nevoită să afle singură ce s-a întâmplat între cei doi, subliniind că în cei doi ani de relație s-a pierdut pe sine în încercarea de a-l ajuta de Diego să crească.

ADVERTISEMENT