Life

Emil Rengle de la Survivor România, detalii despre viața privată. Are sau nu un partener

Emil Rengle și-a deschis sufletul și a vorbit extrem de sincer despre viața sentimentală. Fanii sunt curioși să afle dacă fostul Faimos de la Survivor România iubește în prezent.
18.04.2022 | 13:03
Emil Rengle de la Survivor Romania detalii despre viata privata Are sau nu un partener
Emil Rengle, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce a povestit fostul concurent de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dansatorul a oferit detalii despre viața privată, după ce în trecut a suferit din dragoste. Câștigătorul show-ului Românii au talent a dat cărțile pe față și a mărturisit cum stau lucrurile în momentul de față legat de iubire.

Emil Rengle, dezvăluiri despre viața sentimentală. Ce a povestit fostul concurent de la Survivor România

Emil Rengle a spus ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi, dar și dacă iubește și este iubit. Coregraful nu s-a sfiit să recunoască că nu are o singură relație amoroasă, ci se bucură de oamenii pe care îi cunoaște perioada asta.

ADVERTISEMENT

„Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac.

Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit. Standardele mele sunt înalte când vine vorba despre relații, dar totodată simple. 

ADVERTISEMENT

Îmi plac oamenii care se iubesc pe ei înșiși, care radiază de pozitivitate și de respect, pentru că doar genul acesta de oameni pot oferi dragoste la rândul lor”, a declarat Emil Rengle într-un interviu pentru revista viva.ro.

Emil Rengle, atras de persoane puternice

În altă ordine de idei, fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că urăște oamenii care se vaită și care se victimizează. Totodată, dansatorul spune că vede relațiile ca un adevărat parteneriat între doi oameni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Emil Rengle a mai subliniat că mereu caută parteneri care să-l susțină în tot ceea ce face, fiind atras de persoane puternice, hotărâte și curajoase.

Mai mult decât atât, celebrul coregraf mai adaugă că a învățat foarte multe lucruri din fiecare relație pe care a avut-o fie că a fost vorba de iubire, prietenie sau muncă.

ADVERTISEMENT