Life

Emil Rengle de la Survivor a ajuns în România: „A fost cea mai vulnerabilă experiență”

Emil Rengle de la Survivor România a sosit în țară la fel de zen cum s-a prezentat de-a lungul celor două luni petrecute în jungla din Republica Dominicană.
07.03.2022 | 17:10
Emil Rengle de la Survivor a ajuns in Romania A fost cea mai vulnerabila experienta
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a ajuns de la Survivor România în țară, duminică, pe 6 martie 2022, iar la aeroport l-au așteptat prietenii și reporterii de la PRO TV.

Emil Rengle de la Survivor a ajuns în România

Dansatorul pe tocuri a făcut câteva declarații scurte despre ce a însemnat pentru el experiența din care a făcut parte. Este, practic, prima lui ieșire publică, după ce timp de câteva zile nu a avut acces la rețelele de socializare, căci în Dominicană nu a putut folosi telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Rengle a surprins pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut pe Aeroportul Henri Coandă, la câteva minute după ce a aterizat în România. Acesta a spus că tot ce se vede pe micul ecran este un joc de strategie, recunoscând cu jumătate de gură că și-a jucat cartea cum a știut mai bine.

Mai mult, Rengle este convins că va fi prieten cu o parte din colegii pe care i-a lăsat să lupte mai departe în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că-mi văd prietenii, că mi-au adus de mâncare. Experiența e schimbătoare de viață, cu de toate. Au fost părți frumoase, părți rele. Nu a fost doar ca o armată. A fost cea mai complexă experiență din viața mea”, a spus Rengle pentru PRO TV.

Coregraful susține că se simte un câștigător, chiar dacă a fost eliminat după doar două luni. A spus că a avut multe de învățat, lucruri care îl vor ajuta pentru propria sa evoluție.

ADVERTISEMENT

„E clar că e un joc de strategie”

„Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa.

Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a adăugat Rengle.

ADVERTISEMENT