Sport

Emil Săndoi tună și fulgeră după Chindia Târgoviște – FCSB 0-1: „De ce nu s-a dat roșu? Lipsă totală de fair-play!”

Chindia Târgoviște a fost învinsă de FCSB, 0-1, în etapa 11 de Liga 1. La finalul meciului, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, s-a declarat revoltat de deciziile „centralului” Rusandu.
02.10.2021 | 00:20
Emil Sandoi tuna si fulgera dupa Chindia Targoviste  FCSB 01 De ce nu sa dat rosu Lipsa totala de fairplay
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty. Lovitura de pedeapsă a venit în ultimul minul de prelungiri al meciului, după ce Paul Iacob a comis henț în careu.

Emil Săndoi tună și fulgeră după Chindia Târgoviște – FCSB 0-1

Tehnicianul Chindiei a acuzat, la finalul meciului cu FCSB, mai multe greșeli ale „centralului” Rusandu. În același timp, consideră că jucătorii FCSB-ului au dat dovadă de lipsă de fair-play, deoarece nu au returnat mingea echipei sale, după ce fusese trimisă în afara terenului pentru că un jucător al târgoviștenilor era întins pe teren.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am uitat la faze și nu știu dacă o voi face în curând. Eu cred că s-au făcut niște greșeli. Nu vreau să condamn pe nimeni, dar la cartonașul roșu pe care l-am primit… un jucător de-ai noștri joacă mingea.

Poate a fost un joc periculos, dar nu este intensitatea așa mare și în niciun caz intenție. Să joci cu FCSB și să lași o echipă în 10 din minutul 8, după ce am avut o ocazie mare, cu poarta goală, când mingea lovește bara… 

ADVERTISEMENT

Nu cred că a fost un joc atât de periculos încât să se acorde cartonașul roșu. Popadiuc a fost apoi lovit intenționat cu cotul, de ce nu s-a dat roșu? De ce nu s-a dat când Ioniță a fost aruncat în panourile publicitare?

Nu pot să-i felicit pe cei de la FCSB, cu noi jucând în 10 oameni nu știu dacă au avut ocazii clare, și noi am demonstrat că suntem periculoși. Eu îi felicit pe jucătorii mei. E o lipsă totală de fair-play. 

ADVERTISEMENT

În repriza a doua, când aveam un jucător căzut, s-a aruncat mingea în aut, apoi a fost repusă în joc, dar nu ne-a fost dată. Îi felicit și îl apreciez pe Edi Iordănescu, dar pe jucătorii de la FCSB nu îi felicit. Era mingea noastră, așa se procedează peste tot. Că nu pot ei să ne felicite contează puțin, nici nu mă interesează.

Ce vreți să facem când jucăm în 10 oameni din minutul 8? Amintiți-vă câte acțiuni ofensive am avut în 10 oameni! Nu cred că putem fi acuzați de antijoc. Că ne urmărim interesul, da. Din punctul meu de vedere, i-am felicitat pe jucătorii mei pentru dorința de care au dat dovadă, pentru modul în care au stat pe teren și jocul prestat. 

ADVERTISEMENT

Dacă am fi rămas 11 contra 11, poate rezultatul nu ar fi fost cel care este acum pe tabelă. În momentul în care ai parte de un asemenea dezechilibru, nu e fair-play. Nu vreau să acuz arbitrajul”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului cu FCSB.

În urma acestui meci, Chindia Târgoviște se situează pe locul 10 din Liga 1, cu 13 puncte obținute după 11 meciuri jucate.

Trupa lui Emil Săndoi îi va întâlni pe moldovenii de la FC Botoșani în următorul meci de Liga 1. Partida se va juca sâmbătă, 16 octombrie.

ADVERTISEMENT