Life

Emilia Ghinescu, acuzată că a dat șpagă 400 de euro pentru permisul de condus al fetei sale. Cum se apără vedeta

Emilia Ghinescu răspunde acuzațiilor că ar fi dat șpagă pentru permisul de condus al fetei sale. Artista se apără cu fermitate!
02.04.2024 | 16:06
Emilia Ghinescu acuzata ca a dat spaga 400 de euro pentru permisul de condus al fetei sale Cum se apara vedeta
Emilia Ghinescu se apără după ce a fost acuzată că a dat șpagă pentru permisul de condus al fetei sale. Foto: Facebook/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu e acuzată de unii internauți că a dat șpagă pentru permisul de condus al fetei sale, Erica, în vârstă de 18 ani. Interpreta de muzică populară se apără de gurile rele, în exclusivitate pentru FANATIK!

Emilia Ghinescu se apără după ce a fost acuzată că fiica ei a luat permisul de condus cu șpagă

Emilia Ghinescu respinge răutățile pe care unele persoane le-au exprimat în mediul virtual, după ce a scris că fiica ei a obținut permisul de 18 ani, ea având carnet de la 16. Folclorista susține că niciodată nu ar da mită polițiștilor pentru ca vreunul din copiii ei să se aleagă cu carnet de condus, căci este o mamă responsabilă. Preferă să știe că ai ei pică de mai multe ori examenul până să-l ia pe merit.

ADVERTISEMENT

Nu a fost cazul fetei sale, Erica. Tânăra a luat carnetul din prima, pentru a doua oară, cu unul din cei mai exigenți supraveghetori. Vedeta ne-a zis că înțelege de unde au pornit comentariile răutăcioase. Fata ei a luat permisul la Pitești, unde în urmă cu câțiva ani a bubuit un scandal imens legat de o rețea prin care, contracost, se obțineau permise  auto pe bandă rulantă.

„Copilul meu a fost foarte intrigat”

„Fiica mea are permis de la 16 ani, deci ea conduce de doi ani. A fost oarecum o etapă pregătitoare pentru permisul de 18 ani, cel pe care l-a luat acum. Ea este un șofer bun, iar eu ca mamă… Copilul meu a fost foarte intrigat. A văzut niște comentarii. Ei au acces la pagina mea de Facebook și la pagina mea de Instagram. Mă refer la cei mari, la băiat și la fată.

ADVERTISEMENT

A fost foarte intrigată, pentru că a văzut comentariile oamenilor care spuneau: ‘Tot 400 de euro mai e permisul?’ Eu vreau să le transmit că niciodată nu le-aș pune viața copiilor mei în pericol, mai ales să ia permisul fără să știe să conducă. Eu îmi doresc foarte mult ca ea să fie în siguranță. Asta unu la mână.

Apoi, se știe foarte bine că la Pitești, și nu numai la Pitești, de foarte mulți ani nu se mai dă permisul pe bani. Se știe lucrul acesta. Au fost acum vreo câțiva ani arestări în masă și oamenii clar nu mai fac asta. Acuma dacă domnii care au comentat au luat permisul pe 400 de euro, asta nu știu dacă merge. La mine nu a mers. Eu niciodată nu aș pune viața copilului meu în pericol”, a spus, destul de mâhnită, Emilia Ghinescu, acuzată că a dat șpagă pentru permisul de condus al fetei, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„În ziua respectivă, din 9 persoane doar doi au luat, un băiat și ea”

Din nouă persoane care au dat examenul de condus la final de martie, doar fiica interpretei de muzică folclorică și un alt băiat au ieșit bucuroși. Examinatorul care s-a ocupat de Erica este extrem de exigent și, susține cântăreața, sunt zile în care pică toată lumea. Pentru Emilia Ghinescu este o mândrie că fata ei a luat permisul din prima, pentru a doua oară.

„E o șoferiță foarte bună, nu doar ea, și băiatul meu, Andrei, care are 26 de ani e șofer bun. Merge cu mine la evenimente și conduce foarte mult, iar în Erica am totală încredere. A luat permisul la 16 ani când a dat, l-a luat din prima, acum la 18, la fel. Cei care sunt din Argeș știu că atunci când vorbesc despre domnul Nedelescu este unul dintre cei mai exigenți examinator din Argeș. Trebuie să fii foarte bun ca să iei permisul la el, altfel nu îl ia nimeni. 

ADVERTISEMENT

Mă bucur tare mult că ea l-a luat. În ziua respectivă, din 9 persoane care au dat la domnul Nedelescu, doar doi au luat, un băiat și ea. Adică din 9 oameni doar doi au luat permis. E un lucru destul de mare. Câteodată, sunt zile în care examinatorul nu dă niciun permis. Este foarte exigent și cei care îl cunosc știu lucrul acesta. Eu am fost lângă ea și niciodată nu aș face lucrul ăsta, nici cu băiatul meu”, ne-a mai spus Emilia Ghinescu, în exclusivitate.

Băiatul Emiliei Ghinescu, Andrei, n-a luat carnetul din prima: „Trebuia să ia permisul pe ce știe el, nu pe cum intervin eu”

Interpreta muzicii tradiționale românești ne-a zis, ca dovadă că nu ar da șpagă pentru nimic în lume ca vreunul din copiii ei să ia permisul de condus, că băiatul, Andrei (26) nu l-a luat chiar din prima la vârsta de 18 ani. Emilia i-a spus feciorului său, care picase la sală, să învețe bine deoarece nu vrea să îl aibă vreodată pe conștiință.

„Băiatul n-a luat permisul, din prima, la 18 ani, a picat la sală. I-am spus să pune mâna să învețe. I-am zis de la început că e în joc viața lui și a celorlalți participanți la trafic.

I-am zis că nu vreau să stau cu emoții acasă și dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva din vina lui eu să-mi dau cu pumnii în cap să spun că eu sunt vinovată că trebuia să ia permisul pe ce știe el, nu pe cum intervin eu. Același lucru s-a întâmplat și cu fiica mea și, ca atare, ei sunt șoferi buni și responsabili, ca și mine, de altfel”, ne-a mai zis artista.

 

ADVERTISEMENT