Life

Emilia Ghinescu, aspru criticată după ce s-a pozat așa la mănăstire. „Ești penibilă”

Emilia Ghinescu urmează calea credinței după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale. S-a fotografiat la mănăstire, dar gestul său a deranjat.
31.08.2023 | 10:14
Emilia Ghinescu aspru criticata dupa ce sa pozat asa la manastire Esti penibila
Ce a pățit Emilia Ghinescu după ce s-a pozat la mănăstire. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu, în  vârstă de 45 de ani, traversează o perioadă dificilă. De curând, s-a despărțit de bărbatul cu care era împreună de 12 ani și cu care are o fetiță. Vedeta își pune acum încrederea în Dumnezeu și s-a fotografiat de la mănăstire, însă publicul a taxat-o imediat.

Emilia Ghinescu, pusă la zid de publicul său

Pentru a face față perioadei dificile în care se află acum, Emilia Ghinescu urmează calea credinței. Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicei sale după aproximativ 12 ani de relație, la scurt timp după ce a anunțat că au anulat nunta. 

ADVERTISEMENT

Astfel că, după ce ea și Sebastian Albăstroiu au pus punct legăturii lor amoroase, cântăreața s-a refugiat în credință și își caută alinarea în Dumnezeu. De curând, Emilia Ghinescu a ajuns la Mănăstirea Cămârzani.

S-a fotografiat stând în genunchi în fața altarului și rugându-se, dar gestul i-a înfuriat pe unii dintre urmăritorii săi din mediul online. Mulți au considerat că este nepotrivit să faci o poză într-un astfel de moment.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu… Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu… nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fața icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului”, a transmis Emilia Ghinescu pe Instagram.

Emilia Ghinescu mănăstire icoană flori
Fotografia publicată de Emilia Ghinescu.
Sursa foto: Instagram

Deși mesajul său a fost unul emoționant, reacțiile stârnite nu au fost cele scontate. „Exact, ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!”.

ADVERTISEMENT

„Frumos spus …să cunoască locuri (locația), dar nu și persoana… intimitatea este un locaș sfânt. Ești tu și Dumnezeu”. „Da… și trebuia să te pozezi…nu ?”. „Ești penibilă și fără bun-simț!”, sunt o parte dintre comentariile primite de vedetă, conform romaniatv.net. 

Ce spune artista despre o posibilă împăcare cu fostul iubit

Cât despre relația cu Sebastian, Emilia Ghinescu a mărturisit că păstrează legătura de dragul fiicei lor, pentru că niciunul nu își dorește că Anastasia să aibă de suferit. Artista a precizat și că nu știe dacă vor putea vreodată să se împace și să o ia de la zero.

ADVERTISEMENT

„Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta.

Într-o relație nu suntem nici eu, nici Sebastian. Cred că ne prinde bine, pentru că erau 12 ani în care nu ne căsătoriserăm. Am tot amânat și cred că asta și-a spus cuvântul”, a declarat Emilia Ghinescu pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT