Life

Emilia Ghinescu, anunț de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita cântăreață de muzică populară

Emilia Ghinescu și-a îngrijorat fanii. Artista de muzică populară, în vârstă de 44 de ani, s-a filmat pe patul de spital.
20.10.2022 | 19:32
Emilia Ghinescu anunt de pe patul de spital Ce sa intamplat cu indragita cantareata de muzica populara
Emilia Ghinescu și-a îngrijorat fanii. Artista s-a filmat pe patul de spital. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a făcut un anunț de ziua sa de naștere, direct de pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta și care este starea sa de sănătate în momentul de față.

Emilia Ghinescu și-a îngrijorat fanii. Artista s-a filmat pe patul de spital

Emilia Ghinescu le-a mărturisit celor care o urmăresc că se află într-o unitate medicală. Interpreta de muzică populară a realizat un clip scurt în care apare cu branula în mâna stângă, precizând totodată cum se simte.

ADVERTISEMENT

„Totul bine”, este mesajul transmis de vedetă pe Instagram, legat de filmarea în care apare pe patul unui spital privat.

Postarea interpretei de muzică populară este însoțită de un emoticon care zâmbește discret, semn că starea sa de sănătate nu este una gravă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil vedeta va povestit zilele următoare care este motivul pentru care s-a internat. Rămâne de văzut dacă artista are probleme medicale serioase sau pur și simplu, stresul și oboseala și-a spus cuvântul.

Emilia Ghinescu, detalii despre nunta cu Sebastian

Toamna aceasta cântăreața de muzică populară plănuiește să se căsătorească cu partenerul de viață, Sebastian Albăstroiu. Emilia Ghinescu este decisă să facă cât mai repede pasul cel mare cu alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de mai bine de 11 ani, artista urmând să bifeze cel de-al doilea mariaj pentru că în trecut a mai fost căsătorită, dar a divorțat. Cântăreața și primul soț au avut o căsnicie care a durat 7 ani.

Mai mult decât atât, vedeta susține că actualul partener de viață este ca un tată pentru copiii săi pe care i-a acceptat fără să stea pe gânduri. Solista are un băiat și o fată din primul mariaj.

ADVERTISEMENT

„Vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e”, a declarat Emilia Ghinescu în urmă cu câteva luni, conform tvmania.ro.

ADVERTISEMENT