Life

Emilia Ghinescu se bucură că a fost eliminată prietena ei, Alina Radi, de la Survivor România: „Meseria ei e scena”

Emilia Ghinescu a spus de ce crede că Alina Radi a fost eliminată de la Survivor România. Care a fost principalul dezavantaj al războinicei?
02.03.2023 | 13:30
Emilia Ghinescu se bucura ca a fost eliminata prietena ei Alina Radi de la Survivor Romania Meseria ei e scena
Emilia Ghinescu, despre eliminarea Alinei Radi de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a comentat participarea prietenei sale bune, Alina Radi, la Survivor România, de unde a ieșit în ediția din 1 martie 2023, eliminată de publicul telespectator.

Emilia Ghinescu, despre participarea Alinei Radi la Survivor România și eliminarea concurentei

Cântăreața de muzică populară ne-a spus că Alina Radi s-a pregătit temeinic pentru această competiție, cu toate că nu este sportivă. Folclorista a găsit și răspunsul pentru eliminarea ei. În opinia Emiliei, publicul a scos-o din joc pe Alina Radi pentru că era nou intrată în concurs.

ADVERTISEMENT

Ghinescu e de părere că dacă Alina ar fi intrat de la bun început în reality-show-ul de la PRO TV, poate că ar fi rezistat mai mult timp în competiție. Faptul că s-au format deja alianțe și fanii emisiunii și-au făcut deja preferați încă din prima lună a fost în dezavantajul prietenei sale.

„Alina e o luptătoare, e Scorpion la fel ca mine. S-a pregătit intens pentru acest show, și-a dorit foarte tare să rămână în joc. Așa cum bănuiesc, faptul că unii sunt de la bun început în acest show i-a ajutat să formeze deja niște alianțe.

ADVERTISEMENT

Oamenii de acasă sunt mai empatici cu ei, iar noii veniți sunt mereu primii eliminați. Ăsta cred că a fost motivul pentru care Alina a ieșit de la Survivor”, a declarat Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Interpreta de muzică folclorică ne-a mai spus că ea se bucură, într-un fel, că Alina a ieșit din competiție și abia așteaptă să o vadă. În opinia Emiliei, locul ei e pe scenă, nu la Survivor.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă i-a dat vreun sfat înainte ca Alina Radi să plece în Republica Dominicană, Emilia ne-a dezvăluit că a atenționat-o să aibă foarte mare grijă ce face pe trasee, să nu se accidenteze, căci e mare nevoie de ea la spectacole.

„Meseria ei e pe scenă. Într-un fel, mă bucur de faptul că a ieșit”

„Noi două am cântat împreună. Am urcat pe aceleași scene. Mereu când merg la Timișoara (n.r.: orașul în care locuiește Alina) o sun și ne vedem la o cafea.

ADVERTISEMENT

La fel, când vine și ea în zonă, poate nu chiar în București, ne întâlnim fie la Pitești, fie undeva unde e mai aproape pentru ea. Ne face plăcere să ne vedem ori de câte ori se ivește ocazia. 

Îmi e colegă de scenă și bună prietenă. Ne leagă în primul rând faptul că amândouă suntem în zodia Scorpion și, la fel ca mine, e o persoană foarte sinceră. Important pentru noi e să fim bine, să fim sănătoase. Acasă o așteaptă oamenii dragi ei. I-am și zis înainte să plece să aibă grijă de ea.

Ea nu a făcut o viață sport, meseria ei e pe scenă. I-am zis să aibă grijă să nu se rănească, pentru că după Survivor trebuie să vină la evenimente. Într-un fel, mă bucur de faptul că a ieșit, că o putem revedea repede”, ne-a mai spus Emilia Ghinescu.

Primul mesaj al Alinei Radi după eliminare

Alina Radi a fost propusă spre eliminare împreună cu Lucianna Vagneti, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag. Vedeta nu a reușit să convingă publicul să o salveze, celelalte nominalizate primind mai mult sprijin din partea telespectatorilor, fiind mai votate decât cântăreața de muzică de petrecere.

La scurtă vreme după eliminarea de la Survivor, Alina a transmis un mesaj pe Instagram despre parcursul ei în reality-show. Vedeta a descris experiența trăită în Dominicană drept una intensă, grea, provocatoare, dar a fost o aventură care a făcut-o mai puternică.

A lăsat cuvinte frumoase de spus la adresa tuturor coechipierilor ei, pe care îi respectă foarte mult. „Am învățat ce înseamnă puterea unei echipe, forța unui TOT compus din puteri interioare de diferite calibre, cât de bogați suntem și de cât de puțin avem nevoie să fim fericiți! E o experiență UNICĂ pentru care sunt recunoscătoare. Sunt fericită să am atâția prieteni noi!”, a scris Alina Radi pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT