Life

Emilia Ghinescu, mărturisiri neașteptate despre copilăria fiului ei. Cum obișnuia să-i aplice corecții lui Andrei

Emilia Ghinescu a vorbit despre copilăria fiului ei, Andrei. Artista a recunoscut că obișnuia să-i aplice corecții atunci când nu era cuminte.
20.12.2022 | 23:18
Emilia Ghinescu marturisiri neasteptate despre copilaria fiului ei Cum obisnuia sai aplice corectii lui Andrei
Emilia Ghinescu a recunoscut că și-a bătut fiul atunci când era mic. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu este foarte apropiată de fiul ei, Andrei, dar a recunoscut că în copilărie obișnuia să-i aplice corecții. Cântăreața îl bătea pe acesta atunci când crea probleme.

Emilia Ghinescu obișnuia să-i aplice corecții fiului ei

Interpreta de muzică populară s-a căsătorit pentru prima dată atunci când avea 18 ani. Artista și fostul ei soț au divorțat după șapte ani de căsnicie, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. Din relația cu actualul partener are o fiică, Anastasia.

ADVERTISEMENT

Fiul Emiliei Ghinescu seamănă foarte mult cu artista la personalitate, adică este foarte încăpățânat. Din acest motiv, cântăreața îl bătea cu lingura de lemn, dar spune că acum au o relație foarte bună.

Andrei nu era tocmai cuminte la școală, motiv pentru care solista a considerat că îl va educa dacă îi aplică astfel de corecții.

ADVERTISEMENT

În schimb, Emilia Ghinescu nu le-a bătut niciodată pe fiicele ei, Erica și Anastasia.

“Seamănă cu mine, soțul meu spune foarte des că e copia mea fidelă. Andrei e foarte încăpățânat, nu face decât ce vrea el și nu pot să-l șantajez cu nimic.

Făcea foarte multe prostii când era la școală, când mergeam la ședințe, eram ridicată în picioare, și diriginta îmi spunea că nu se înțelege deloc cu el.

ADVERTISEMENT

Și eu mergeam acasă și îl luam la bătaie! Bătaia e ruptă din rai! Aveam niște linguri lungi din lemn, rupeam câte una d-aia pe el.

Atât era de ambițios că nici atunci nu zicea ca mine… tot cum voia el făcea. Dar, am găsit și metodă bună. Când mă supăra, nu-l mai băgam în seamă și murea de ciudă! Și el murea!

ADVERTISEMENT

În rest, puteam să-i fac orice, n-avea nicio treabă. El a fost singurul care a mâncat bătaie, Erica și Anastasia nu.”, a declarat interpreta pentru starpopular.ro.

Ce își dorește Emilia Ghinescu pentru fiul ei

Cântăreața își iubește foarte mult fiul și își dorește ca acesta să se însoare și să aibă copii. Emilia Ghinescu îl încurajează pe Andrei să își întemeieze o familie dar, în același timp, nu a intervenit niciodată în relațiile lui.

Emilia Ghinescu își dorește foarte mult ca băiatul ei să-și găsească o femeie care să-l iubească și să fie fericit alături de ea.

“Mă văd și soacră mare, și bunică! Când o veni timpul, cu mare drag! Este alegerea lui, niciodată nu m-am băgat în relațiile lui.

I-am spus doar că fata care va fi lângă el, trebuie să-l iubească și să fie fericit. Dacă văd lucrurile astea, pentru mine va fi cea mai mare bucurie și o voi iubi ca și pe el.”, a mai spus Emilia Ghinescu pentru sursa menționată.

În prezent, fiul artistei are 25 de ani și o însoțește pe mama lui la diverse evenimente. Emilia Ghinescu arată foarte bine la vârsta ei, motiv pentru care unele persoane cred că Andrei este, de fapt, partenerul ei.

Artista nu este dezamăgită de faptul că cei trei copii nu au ales și ei cariere muzicale.

ADVERTISEMENT