Life

Eliminare dură la Survivor România 2023. Alina Radi de la Războinici pleacă acasă de 1 martie. Update

O ediție plină de emoții la Survivor România 2023 în această seară. Alina Radi a fost eliminată de la Survivor România, după foarte puțin timp petrecut în competiție.
01.03.2023 | 23:17
Eliminare dura la Survivor Romania 2023 Alina Radi de la Razboinici pleaca acasa de 1 martie Update
Eliminare dură la Survivor România 2023. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-03-2023
21:28

Alina Radi a fost eliminată de la Survivor România

A început consiliul de eliminare la Survivor România 2023, ediția de miercuri, 1 martie. 

”În pericol sunt patru Războinice: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Lucianna și Alina Radi. Iată patru fete care demonstrează cu fiecare ediție de Survivor că atunci când nu mai poți mai poți un pic sunt astăzi în pericol”, a spus Daniel Pavel. 

Alexandra Ciomag, dar și Alexandra Porkolab sunt emoționate și speră ca publicul să creadă în ele mai departe și să le dea o șansă. ”Vocea mamei mi-a dat o forță pe care nu o pot descrie în cuvinte. Vreau în continuare să mă dezvolt și să rămân o Războinică”, a spus Alexandra Ciomag. 

Alina Radi s-a declarat fericită pentru că și-a trăit visul Survivor România și că a făcut parte din echipa Războinicilor. Lucianna în schimb este emoționată și speră să poată să meargă mai departe.

Cel mai mic număr de voturi din partea publicului l-a primit Alina Radi. Ea este concurenta eliminată de la Survivor România. 

 

01-03-2023
21:17

Un nou conflict între DOC, Remus și Kamara

Daniel Pavel a vrut să afle cum merg lucrurile în echipa Războinicilor, dar și de la ce au pornit tensiunile dintre trei concurenți. Iată însă că la consiliul de eliminare de la Survivor România a început un alt conflict. 

”Nu înțeleg ce se întâmplă. Poate din cauza orgoliilor, poate din cauza fricilor de a nu aduce punct, poate entuziasmul. Important e că eu cred că avem nevoie de o schimbare pentru săptămână viitoare și va trebui cumva impusă această schimbare ca să se întâmple.

Eu tot sper că se învață din fiecare greșeală și că vom fi din ce în ce mai buni”, a spus Remus Boroiu, despre tensiunile din echipa sa.

DOC a intervenit și a spus că este atacat indirect de Kamara și de Remus. Totodată, el a avut de spus cuvinte grele din nou la adresa colegilor săi. 

”Ce să fac domnu Dan? La jumătate nu am reușit să aduc un punct și mi-am expirat frustrarea, argumentând către ei doi. Evident, că domne ce s-a stricat vibe-ul tribului, ai încercat tu să faci. Și ăsta e adevărul, am încercat prea mult, trebuie să îi las pe ei să încerce și să dea fail”, a spus DOC. 

”Ar fi bine să ne mai lași și pe noi să aducem puncte că ai tot adus în ultima vreme, am văzut”, a completat Remus.

”M-am obișnuit cu acest personal, nu te lasă să spui nimic. Încă nu a înțeles că emisiunea nu se cheamă DOC, ci Survivor”, a spus Kamara, în timp ce DOC l-a întrerupt, însă acesta nu s-a lăsat mai prejos. 

”Noi am stabilit niște alegeri încă de la intrarea în camp, și când a fost vorba să le facă s-au diluat. Și de fiecare dată noi trebuie să acceptăm ce zice DOC, ca să evităm orice ceartă înainte de joc. El tot timpul alege și la prima tură, și a doua și a treia, chiar nu aduce puncte. Te-a bătut Ursa”, a completat Kamara.  

 

01-03-2023
20:59

Andreea Moromete, criză de lacrimi la Survivor România

Dan Ursa a primit și el un mesaj din partea mamei sale, iar Andreea Moromete de asemenea. Războinica a început să plângă fără oprire. ”Mi-e dor de ei de înnebunesc. Am cea mai frumoasă familie din lume”, a spus aceasta.

Totodată, Andreea Moromete le-a promis membrilor familiei sale că va duce numele ”Moromete” în istoria Survivor România.

Andrei Krișan a primit și el un mesaj vocal tot din partea mamei sale. ”Nu m-am așteptat. M-a super tare încărcat pozitiv”, a spus Războinicul. 

Alexandra Ciomag a avut un mesaj vocal tot de la mama sa, care de asemenea a emoționat-o până la lacrimi. ”Astăzi tot ceea ce îmi doream de un 1 martie minunat era să îi ascult glasul mamei mele. Era tot ceea ce îmi doream, nu am cuvinte”, a fost reacția Războinicei. 

Robert Moscalu în schimb a primit un mesaj din partea surorii sale. ”Am crezut că e de la soția mea. Când am auzit că e sora mea… eu am o relație mai băiețoasă cu sora mea”, a spus acesta. 

Alexandra Porkolab a primis un mesaj vocal din partea mamei sale și a fiicei sale, care de asemenea a bucurat-o enorm. ”M-am bucurat enorm să aud mesajele de la ele două. Mă bucur și mai tare că văd ambele ceea ce fac eu”, a adăugat ea. 

Și fiicele Luciannei i-au transmis un mesaj vocal mamei lor, care a făcut-o să plângă instant. 

01-03-2023
20:48

Alin Chirilă a început să plângă

Războinicii au reușit să câștige jocul de comunicare și se bucură de premiu. ”Jocul a fost atât de intens”, a spus Alexandra Porkolab. 

Aceștia au fost primiți cu niște mâncăruri delicioase, iar mai apoi au început să asculte mesajele din partea familiei. Alin Chirilă a primit un mesaj din partea fratelui său, care l-a emoționat complet și l-a făcut să plângă. 

Acesta a recunoscut că nu a mai vorbit de mult cu fratele său și că din cauza orgoliilor cei doi s-au îndepărtat destul de tare. ”Noi nu am mai vorbit, am fost îndepărtați unul de altul. Îmi pare rău și promit că voi schimba toate treburile astea”, a spus Războinicul.

Alina în schimb a primit un mesaj focal de la sora și fiul ei. 

 

01-03-2023
20:23

Războinicii au câștigat jocul de comunicare

Andrei Krișan și Ionuț Iftimoaie au revenit și ei pe traseu în cursa pentru jocul de comunicare. Ionuț Iftimoaie nu a avut nicio șansă, iar Războinicii au obținut un scor de 9-6.

Ada a adus un punct Faimoșilor și a învins-o detașat pe Lucianna care nici măcar nu a mai ajuns la proba finală. Scorul este de 9-7.

DOC și Dan Ursa au revenit pe traseu, din nou. Dan Ursa a ieșit din nou învingător, iar Războinicii au câștigat jocul de comunicare cu un scor de 10-7. 

01-03-2023
20:08

8-6 pentru Războinici

Bianca Patrichi și Alexandra Ciomag au fost următoarele. Norocul le-a surâs Faimoșilor acum, scorul fiind de 7-5 pentru echipa Războinicilor.

Kamara și Alin Chirilă au revenit și ei pe traseu. Războinicii au mai bifat un punct, datorită lui Chirilă, scorul fiind de 8-5. 

Alina Radi și Crina au urmat în cursa pentru jocul de comunicare. Faimoasa a adus un punct echipei sale. Scorul este de 8-6 pentru echipa Războinicilor. 

01-03-2023
19:58

Mihai Zmărăndescu s-a accidentat pe traseu. Scorul este de 7-4 pentru Războinici

Ștefania și Alexandra Porkolab revin pe traseu. Un nou punct pentru Faimoși. Scorul este de 6-4 pentru echipa Războinicilor.

Mihai Zmărăndescu și Alin Chirilă revin pe traseu. Mihai Zmărăndescu s-a accidentat și nu a mai putut continua, drept urmare, lucrurile l-au schimbat.

Astfel, Remus Boroiu și Robert au intrat pe traseu.  Un nou punct merge către echipa Războinicilor. 

01-03-2023
19:41

După lungi negocieri în echipa Faimoșilor, DOC a intrat pe traseu cu Dan Ursa, așa cum s-a înțeles cu Remus. Faimoșii nu au cântărit prea bine decizia, iar Războinicii au mai luat un punct, scorul fiind de 6-3. 

01-03-2023
19:34

5-3 pentru echipa Războinicilor

Următorii pe traseu au fost Robert Moscalu și Ionuț Iftimoaie. Războinicii mai fac rost de un punct, iar scorul este de 4-3 acum.

Crina și Lucianna au fost următoarele. Un nou punct merge la Războinici, scorul fiind de 5-3. 

01-03-2023
19:27

3-3, un nou punct pentru Războinici

Mihai Zmărăndescu și Dan Ursa au intrat și ei pe traseu. Un nou punct merge către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 3-2. 

Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab. Războinicii mai obțin un punct, iar scorul este din nou egal. 

01-03-2023
19:12

2-2 la Survivor România

DOC și Andrei Krișan au fost următorii pe traseu. Andrei Krișan nu i-a dat nicio șansă lui DOC și a ajuns cu mult înainte sa la proba finală. Scorul este de 2-1 pentru echipa Războinicilor. 

Următoarele au fost Ada și Alina. Un nou punct a mers către echipa Faimoșilor, scorul fiind de 2-2. 

01-03-2023
19:06

1-1 la Survivor România

Kamara și Alin Chirilă au fost primii care a intrat pe traseu. Primul punct merge către echipa Războinicilor. 

Mai departe, pe traseu au în lupta pentru jocul de imunitate au intrat Ștefania și Andreea Moromete. Cel de-al doilea punct merge însă către echipa Faimoșilor. 

01-03-2023
19:00

Începe jocul pentru comunicare la Survivor România 2023

Daniel Pavel a anunțat care va fi miza jocului de comunicare. Prezentatorul Survivor România precizează că în ediția de astăzi, concurenții se vor lupta pentru a asculta mesaje vocale din partea familiei. 

”Un mesaj vocal din partea familiei pentru tribul care învinge astăzi”, a spus Daniel Pavel. 

Kamara a început să plângă în momentul care a auzit care e miza. ”Nu contează traseul, să ajungem, să câștigăm, să-i aud vocea fiului meu, să-mi spună un cuvânt frumos”, a spus artistul. 

La rândul ei, Alexandra Porkolab a fost emoționată. ”M-a emoționat Kamara pentru că să fii părinte este cel mai înălțător lucru din lume. Îmi doresc să avem cu toții parte de câteva secunde de vocile de această”, a spus aceasta. 

 

01-03-2023
18:40

Dorul își spune cuvântul în echipa Războinicilor

Lucianna Vagneti nu își dorește să părăsească competiția Survivor România, însă spune că și-ar dori să îi revadă pe cei dragi. 

”Eu nu i-am mai văzut pe părinții mei de aproape cinci ani. Cât timp suntem aici eu nu știu nimic de ei”, a spus aceata, adăugând că îi lipsește o îmbrățișare, dar o ”iubire necondiționată”. 

La rândul lor, Alin Chirilă și Andreea Moromete au vorbit despre jocul de recompense și despre posibilitatea de a-i auzi din nou pe cei dragi.

01-03-2023
18:35

Decizia luată de Mihai Zmărăndescu înainte de traseu

Războinicii au început să vorbească despre cele întâmplate la consiliul de eliminare. Subiectul principal a fost Andrei Krișan. 

”M-a surprins într-un mod acele voturi către Krișan,  pentru că ultimele șase intrări la jocuri a adus un singur punct. A trebuit să vadă și el că nu e scutit de nominalizare. Oarecum cred că au fost influențate de mine. Probabil au mers către el din cauza frustrărilor mele din joc”, a spus Alin Chirilă. 

”Să avem grijă cum votăm pentru că există două posibilități: să fie mai multe persoane nominalizare în cadrul acelui consiliu și din punctul meu de vedere am fost aproape să se întâmple asta și se puteau pierde persoane importante din echipă”, a completat Andrei Krișan. 

De cealaltă parte, în echipa Faimoșilor, Carmen Grebenișan i-a recomandat lui Mihai Zmărăndescu să mai aleagă și alți concurenți, nu doar pe Alin Chirilă. ”M-am plictisit de Alin, să-l aleg mereu și să merg pe traseu cu cel mai bun”, a spus Zmărăndescu. 

Totodată, el a vorbit și despre dorul de casă, dar și despre faptul că se simte vinovat pentru că nu își poate vedea fiul, de doar o lună de zile, crescând. ”Lupta ta de aici te va maturiza”, i-a spus Kamara colegului său, făcându-l să se simtă mai bine. 

 

 

Tensiuni mari în echipa Războinicilor în ediția de miercuri, 1 martie de la Survivor România 2023. Alina Radi, Alexandra Porkolab, dar și Alexandra Ciombag au fost nominalizate pentru eliminare, iar una dintre ele va pleca acasă în această seară. Care dintre ele? Vom afla în doar câteva ore.

Eliminare surpriză la Survivor România 2023, miercuri, 1 martie

Ediția de marți, 28 februarie de la Survivor România a fost una cât se poate de plină. Au existat conflicte în tabăra Războinicilor, iar doi concurenți au ajuns să fie sancționați. Este vorba despre Andreea Moromete și Alin Chirilă, care au lipsit ceva timp și s-au depărtat de tribul lor.

ADVERTISEMENT

Deși au avut mai puține obiecte la ultima probă din traseu, în lupta pentru imunitate, iată că cei doi au reușit să se descurce de minune. Mai mult de atât, deși Războinicii au pierdut lupta pentru imunitate, iată că Alin Chirilă și Andreea Moromete au reușit să obțină colanele pentru imunitate.

De cealaltă parte, conflictele nu au lipsit nici ele. Încă de la începutul ediției de ieri, tensiunile s-au resimțit între Alin Chirilă și Alexandra Porkolab. Războinica a lansat acuzații dure la adresa colegului său și de asemenea, a subliniat faptul că acesta nu merită să fie lider al echipei.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă în schimb și-a păstrat calmul, iar nu puțini au fost cei din echipa sa care i-au ținut partea. În final însă, din punct de vedere social, după cum a spus-o chiar el, Războinicul a decis să o propună spre eliminare pe Alexandra Porkolab.

Tensiuni mari între Alin Chirilă și Alexandra Porkolab

El a adăugat însă că nu și-ar dori neapărat ca aceasta să plece din competiție, având în vedere faptul că a adus ceva puncte echipei, însă nu i-a convenit atitudinea ei. ”Țin să menționez că nu vreau ca această persoană să plece din echipa noastră pentru că aduce puncte. Voi nominaliza pe Alexandra Porkolab”, a spus Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT

Și între Alexandra Ciomag și Andreea Moromete spiritele s-au încins noaptea trecută. Ambele Războinice s-au atacat reciproc, iar rezultatul s-a văzut la nominalizarea pentru eliminare. ”Cred că este evident pe cine voi nominaliza. Mă deranjează foarte tare atitudinea asta, de aia nu o văd Survivor pe Alexandra Ciomag”, a spus Andreea Moromete.

Restul Războinicilor în schimb au nominalizat-o spre eliminare pe Alina Radi, din punct de vedere sportiv. Amintim că Războinica nu a intrat de mult timp în competiție, însă a fost la un pas de înec la una dintre probe. De asemenea, aceasta nu a adus nici punctele sperate echipei sale.

ADVERTISEMENT

În echipa Faimoșilor în schimb, după nenumărate conflicte, liniștea predomină. De asemenea, atmosfera este și ea una plăcută și nu e de mirare, având în vedere că aceștia au câștigat cursa pentru imunitate noaptea trecută, dar și recompensa oferită de KFC.

ADVERTISEMENT