Life

Emily Burghelea, chemată de urgență la grădiniță. Ce i s-a întâmplat fiicei sale, Amedea

Emily Burghelea, îngrijorată pentru fiica sa. Ce a pățit Amedea în orele în care se afla sub supravegherea educatoarelor de la grădiniță.
11.11.2022 | 19:13
Emily Burghelea chemata de urgenta la gradinita Ce i sa intamplat fiicei sale Amedea
Emily Burghelea, îngrijorată pentru fiica sa. Ce a pățit Amedea la grădiniță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost chemată de urgență la grădiniță. Ce i s-a întâmplat fetiței sale și a soțului său, Andrei. Vedeta a explicat pe social media care sunt motivele pentru care a fost sunată de personalul unității de învățământ.

Emily Burghelea, îngrijorată pentru fiica sa. Ce a pățit Amedea la grădiniță

Emily Burghelea a primit un mesaj neașteptat din partea educatoarei în urmă cu foarte puțin timp. Fosta asistentă de la Acces Direct s-a alarmat și a plecat imediat la grădiniță, după ce fiica sa, Amedea, s-a lovit.

ADVERTISEMENT

Am venit la grădiniță să o luăm pe Amedea și trebuie să vorbim cu doamna educatoare pentru că Amedea a căzut, s-a lovit destul de tare la cap.

Cică s-a aplecat după o mătură și s-a împiedicat, nu a reușit să pună mânuța jos și s-a lovit foarte tare, iar doamna educatoare a observat că are doar o julitură”, a mărturisit Emily Burghelea pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil, de la Kanal D, a subliniat că micuța nu a plâns deloc după ce s-a lovit la grădiniță. Acest lucru i-a dat de gândit blondinei, însă a fost liniștită de mama partenerului de viață.

„Ea nu a plâns deloc, și în general ea nu plânge deloc când se lovește. Și acum stau și mă întreb, oare este bine că nu plânge sau este ceva rău? Oare își reprimă sentimentele astea?

ADVERTISEMENT

Că nu înțeleg de ce ar face asta când noi o încurajăm de fiecare dată să spună ce simte. Mama soacră a spus că este puternică și că nu plânge din orice”, a mai spus Emily Burghelea.

Emily Burghelea a împlinit 24 de ani

Emily Burghelea nu a avut parte numai de neplăceri, ci și de o mare sărbătoare. Frumoasa blondină a împlinit 24 de ani, pe 11 noiembrie, și a realizat câteva filmări și imagini neașteptate pentru a marca momentul.

ADVERTISEMENT

Însărcinată pentru a doua oară vedeta s-a bucurat din plin de ziua sa de naștere, mai ales că a primit un cadou special de la soțul său. Andrei i-a cumpărat bilet de avion și a trimis-o în străinătate pentru a-și achiziționa ce-și dorește.

ADVERTISEMENT