Life

Emily Burghelea, în costume de baie amețitoare pe litoral: ”Să nu te arzi prea tare”

07.07.2020 | 18:05
Emily Burghelea in costume de baie ametitoare pe litoral Sa nu te arzi prea tare
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea se bucură de vacanță de când și-a dat demisia de la Acces Direct. Fosta asistentă TV apare pe Instagram în costume de baie amețitoare, menite să atargă atenția fanilor.

Admiratorii săi nu s-au putut abține și i-au lăsat zeci de comentarii blondei, care comunică în mod constant cu prietenii săi virtuali de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV se află pe litoralul românesc, după o escapadă de câteva săptămâni în Grecia.

Emily Burghelea, în costum de baie

Fosta asistentă Acces Direct a uitat, cel puțin o perioadă, de scandalul de la Antena 1, unde este implicată direct. Deși foștii șefi o amenință cu judecată, blonda nu pare prea afectată și călătorește, se pozează în costume de baie la plajă și stă pe Instagram cât e ziua de lungă. Fanii i-au dat și câteva sfaturi și i-au făcut complimente.

” Să nu te arzi pra tare”, i-a scris un fan. ” Ce este mai frumos decât să vedem o așa zână minunată. Nimeni nu o să-ți iea locul în frumusețe ta. Felicitări!”, a mai menționat un admirator.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Peace & Chaos. Both of them! Una dintre cele mai tari petreceri la care am fost pana acum. Thank you @shutupbeachmamaia 🔝

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

Emily Burghelea a dat iama la mare, unde seară de seară au loc petreceri de la care nu poate lipsi. Astfel, echipată corespunzător, în tendințe și cu haine de firmă, blonda a apărut pe litoral, unde s-a distrat până în zorii zilei.

Drept dovadă stau chiar imaginile în care ex concurenta Bravo Ai Stil, de la Kanal D, le postează pe internet. Dornică de afirmare și cu gândul doar la distracții, Emily Burghelea este nelipsită de la evenimentele mondene și petrecerile de la malul mării.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Acel moment cand sugi burta dar te uiti in jos si realizezi ca tot se vede un colacel de la pizza de ieri… 🤷🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea) on

În scandal cu Acces Direct

Vedeta TV a demisionat din postul de asistentă la Antena 1, după ce a mărturisit în direct că Vulipța ia bătaie de la Viorel Stegaru, iar colegii ei din platou știu și nu intervin. Mai mult, ea a acuzat-o chiar și pe Mirela Vaida de complicitate.

Între cele două foste colege a urmat un schimb de replici dur, care s-a terminat cu un scansal monstru. După acest episod, mai multe persoane au făcut plângere la CNA împotriva Acces Direct pentru instigare la violența în familie.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, emisiunea a continuat, iar amenzile pe care Antena 1 le-a luat din partea Consiliul Național al Audiovizualului, deși, în prezent, este televiziunea cu cele mai multe amenzi din media.

ADVERTISEMENT