Life

Emily Burghelea, însărcinată cu al treilea copil? Blondina a apărut cu un test de sarcină în mână

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară? Vedeta a postat o fotografie, în mediul online, care lasă loc de interpretări.
22.11.2023 | 15:19
Emily Burghelea insarcinata cu al treilea copil Blondina a aparut cu un test de sarcina in mana
Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară? Vedeta a postat o fotografie care lasă loc de interpretări. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil este însărcinată cu al treilea copil? Blondina a apărut cu un test de sarcină în mână, după ce partenerul de viață, Andrei, a mers la farmacie și a cumpărat două teste diferite.

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară? Vedeta a postat o fotografie care lasă loc de interpretări

Emily Burghelea, mamă pentru a treia oară? Vedeta a postat o fotografie care lasă loc de interpretări. În ultimele zile nu s-a simțit tocmai bine și a avut simptome specifice unei sarcini. Dacă prima oară a crezut că este o enteroviroză, ulterior greața a făcut-o să își pună mai multe întrebări.

ADVERTISEMENT

Și nu doar starea neplăcută a fost cea care a pus-o pe gânduri, ci și un mesaj de la Ileana Sterp care i-a spus că a visat-o. Sora cântărețului Culiță Sterp i-a transmis că în visul său avea 3 copii și ultimul era tot băiat.

„V-am visat azi noapte. Nu știu cum, dar eu locuiam la voi. Ați venit tu cu Andrei acasă și mi-ați dat vestea că ești din nou însărcinată. Am izbucnit în plâns și eu, și tu… Apropo, era tot băiat și spunea Andrei că e ultimul copil.

ADVERTISEMENT

Tu erai atât de fericită, dar speriată și aveai tot felul de gânduri. Îți făceai planuri și te gândeai non stop cum o să vă descurcați cu trei”, este mesajul primit de Emily Burghelea de la Ileana Sterp.

Emily Burghelea, încurcată de un test de sarcină

„Emily m-a trimis să iau un test de sarcină pentru că o doare burta și are grețuri și să vedem. Iau două diferite ca să vedem dacă dau același rezultat… Vreau să văd rezultatul”, a spus soțul lui Emily Burghelea pe Internet.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de la Acces Direct a făcut imediat testele, mai ales că foarte multe persoane i-au scris că sigur e însărcinată. Se pare că foarte mulți internauți o văd pe tânăra de 25 de ani mamă pentru a treia oară.

A rămas șocată de comentariile primite de la fanii din mediul online, însă se pare că unul dintre testele de sarcină a cam încurcat-o. Blondina nu știe cum să-l interpreteze, în timp ce oamenii așteaptă un răspuns concret de la ea.

ADVERTISEMENT

„Și aceste linii, una hăis și una cea ce vor să însemne? Nici testele de sarcină nu mai sunt ce au fost odată”, a transmis Emily Burghelea pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei imagini cu un test de sarcină în mână.

ADVERTISEMENT