Life

Emily Burghelea, soluție practică pentru curățarea geamurilor. Se folosesc numai 3 ingrediente simple

Emily Burghelea, metodă genială pentru a spăla geamurile din locuință. Este nevoie de doar 3 ingrediente simple și ieftine.
17.04.2024 | 16:45
Emily Burghelea solutie practica pentru curatarea geamurilor Se folosesc numai 3 ingrediente simple
Emily Burghelea, metodă genială pentru a spăla geamurile din locuință. Este nevoie de doar 3 ingrediente simple și ieftine. Sursa foto: captură video Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea, soluție practică pentru curățarea geamurilor. Se folosesc numai 3 ingrediente simple. Fosta asistentă de la Acces Direct, de la Antena 1, a dezvăluit care este trucul la care apelează în fiecare primăvară.

Emily Burghelea, metodă genială pentru a spăla geamurile din locuință. Este nevoie de doar 3 ingrediente simple și ieftine

Emily Burghelea are o metodă genială pentru a spăla geamurile din locuință. Este nevoie de doar 3 ingrediente simple și ieftine pe care le are toată lumea în gospodărie și care au un preț extrem de mic în magazine.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a decis să înceapă curățenia de primăvară, înainte de sărbătorile pascale, și a hotărât să apeleze la ponturi accesibile și bio. A renunțat la produsele din comerț și s-a axat pe cele pe care le are deja în casă.

Pentru a curăța eficient geamurile a folosit numai 3 ingrediente. Mai exact, este vorba de unele dintre cele foarte comune și care au numeroase întrebuințări. Soluția bio este eficientă dacă se folosesc ziare vechi sau reviste.

ADVERTISEMENT

„Avem nevoie de o cană de oțet, o cană de apă distilată și câteva picături de ulei esențial și asta e cea mai bună soluție pentru geamuri. Vreau să vă spun că soluția asta lasă geamurile imaculate, fără niciun fel de pată. 

Și bineînțeles că ștergem cu ziare sau cu reviste”, a spus Emily Burghelea pe contul personal de Instagram. Ulterior, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a dezvăluit că a primit foarte multe întrebări de la urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

Ce altă soluție mai are Emily Burghelea pentru curățenie

Emily Burghelea le-a răspuns celor care i-au scris în număr foarte mare, precizând că se pot folosi toate uleiurile esențiale, în funcție de preferințele fiecărei gospodine. Cu această ocazie a venit și cu o altă soluție pentru curățenie.

„O altă soluție foarte interesantă, universală, este aceasta: un sfert de cană de bicarbonat de sodiu, 5 lingurițe de detergent de vase și câteva picături de ulei esențial. E foarte eficientă și această pastă de curățare universală. 

ADVERTISEMENT

Poți să o folosești pentru absolut orice suprafață, spală fparte bine, curăță foarte bine. Știați de treaba asta, că puteți să faceți soluții bio acasă? Au efecte foarte drăguțe, îmi place mult ideea. 

Nu are importanță ce uleiuri esențiale se folosesc, puteți să le folosiți pe cele preferate”, a completat Emily Burghelea pe rețelele de socializare. Influencerița este foarte activă și are o comunitate mare în social media.

ADVERTISEMENT