Life

Emoții mari la Vocea României în ediția de vineri, 22 septembrie. Tudor Chirilă și Smiley, uimiți de o concurentă: ”Mi s-a părut spectaculos”

Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley, impresionați de o participantă.
22.09.2023 | 14:41
Emotii mari la Vocea Romaniei in editia de vineri 22 septembrie Tudor Chirila si Smiley uimiti de o concurenta Mi sa parut spectaculos
Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley, impresionați de o participantă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții mari la Vocea României în ediția de vineri, 22 septembrie. Tudor Chirilă și Smiley, uimiți de o concurentă. Cunoscutul prezentator de la Românii au talent a dezvăluit că i s-a părut spectaculos tot ce a făcut tânăra pe scenă.

Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley, impresionați de o participantă

Sentimente puternice la Vocea României în episodul de vineri, 22 septembrie 2023. Tudor Chirilă și Smiley sunt impresionați de o participantă pentru care luptă, după ce scaunele pe care stau se întorc la primele acorduri.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist, pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, nu ezită să se folosească de regulamentul competiției de la Pro TV. Soțul Ginei Pistol alege să îl blocheze pe actorul din filmul Legături bolnăvicioase.

„Mi s-a părut spectaculos că ai ales să cânți asta la Vocea României, să-ți asumi riscul ăsta. L-am blocat pe colegul meu, Tudor, pentru că știu că s-ar fi bătut cu toată lumea”, îi va spune Smiley concurentei care a întors toate scaunele, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut în ce echipă va alege aceasta să meargă mai departe. Vocea României se difuzează începând cu ora 20:30, pe Pro TV, dar emisiunea poate fi urmărită și în avans cu o săptămână de abonații voyo.ro.

Vocea României și concurenții săi talentați

Vocea României aduce în fața telespectatorilor mai mulți concurenți talentați, în cursul episodului de vineri, 22 septembrie. Un alt participant îi face pe antrenori să scoată toate armele pe care le au la îndemână.

ADVERTISEMENT

„Tu observi că nu ne mai așezăm, nu? E efectul creat de tine”, este replica pe care Theo Rose o are pentru una dintre candidatele competiției mzuicale de la Pro TV. Toți stau în picioare până când concurenta decide în ce echipă merge mai departe.

„Rar mă simt învingătoare, dar azi, cu tine, mă simt învingătoare și-ți mulțumesc. Mi-ai dat votul de încredere și pentru mine, ca antrenor, asta e cel mai important”, spune la rândul său Irina Rimes unei participante.

ADVERTISEMENT

Fanii show-ului au posibilitatea să comenteze chiar în timpul difuzării pe paginile de socializare de la Vocea României. Mesajele care conțin tag-ul vocearomaniei sau bucuriamuzicii vor apărea pe ecranul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT